Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obyvateľov Oslian nadránom vystrašil výbuch! FOTO zničeného bankomatu: Polícia pátra po páchateľoch

Polícia vyšetruje okolnosti výbuchu bankomatu v Oslanoch, po páchateľoch pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia vyšetruje okolnosti výbuchu bankomatu v Oslanoch, po páchateľoch pátra (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

OSLANY - Policajti vyšetrujú okolnosti výbuchu bankomatu, ku ktorému došlo vo štvrtok skoro ráno v Oslanoch v okrese Prievidza. Po páchateľoch pátrajú, začali trestné stíhanie vo veci trestných činov všeobecného ohrozenia, poškodzovania cudzej veci a krádeže. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

"V krátkom čase sa na miesto dostavili hliadky polície, ktoré miesto výbuchu zabezpečili. Zároveň polícia začala okamžite pátrať po páchateľoch tohto skutku," uviedli policajti.

Polícia vyšetruje okolnosti výbuchu bankomatu v Oslanoch, po páchateľoch pátra
Zobraziť galériu (2)
Polícia vyšetruje okolnosti výbuchu bankomatu v Oslanoch, po páchateľoch pátra  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Na mieste sa ešte v súčasnosti vykonáva obhliadka miesta činu

Na mieste sa ešte v súčasnosti podľa nich vykonáva obhliadka miesta činu aj za prítomnosti experta z Kriminalistického a expertízneho ústavu Policajného zboru (PZ) v Bratislave a taktiež policajného pyrotechnika a psovoda. Výšku spôsobenej škody zatiaľ presne neurčili. "Žiadame prípadných svedkov tejto udalosti, aby akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k jej objasneniu, oznámili na ktoromkoľvek útvare PZ alebo na známom čísle 158," vyzvala polícia.

 

VÝBUCH V OBCI VYSTRAŠIL JEJ OBYVATEĽOV ➡Dnes skoro ráno došlo v obci Oslany, okres Prievidza, k výbuchu bankomatu. ➡Na...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Thursday, May 4, 2023
Viac o téme: VýbuchBankomatPátraniePáchateľPolícia Oslany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu