Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

PRÁVE TERAZ Diaľnicu D1 na Liptove uzavreli pre požiar kamióna! Rátajte s obchádzkami a zdržaním

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Polícia upozorňuje vodičov na uzavretie diaľnice D1 v Ivachnovej v okrese Ružomberok v smere do Liptovského Mikuláša.

 

Na diaľnici D1 pri Beckove horel náves kamióna

Štyria profesionálni hasiči z Nového Mesta nad Váhom s dvomi cisternovými vozidlami zasahovali v stredu (3. 5.) popoludní na diaľnici D1 v katastri obce Beckov pri požiari nákladného automobilu. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

Požiar podľa neho zasiahol náves vozidla, kabína vodiča bola zadymená. Vodič zastavil kamión v odstavnom pruhu a bez zranení opustil vozidlo. Hasiči v dýchacích prístrojoch nasadili na lokalizáciu požiaru dva hasebné prúdy. V dôsledku požiaru došlo k poškodeniu palivovej nádrže, v ktorej sa nachádzalo väčšie množstvo prevádzkových kvapalín.

"Na miesto požiaru prišiel ekologický automobil s dvomi hasičmi z Trenčína, ktorí do zbernej nádoby prečerpali všetky pohonné látky. Následne hasiči prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a z vozovky odstránili prevádzkové kvapaliny," doplnil Petrík.Počas zásahu premávku presmerovali do jedného jazdného pruhu, dopravu riadila polícia. Pri požiari sa nikto nezranil, príčinu jeho vzniku vyšetrujú znalci.

aktualizované 12:45 Diaľnicu D1 pri Liptovskom Mikuláši už sprejazdnili v jednom jazdnom pruhu. Informovali z operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. Pre požiar kamióna polícia vo štvrtok uzavrela diaľnicu D1 v smere z Ružomberka na Liptovský Mikuláš. Dopravu odkláňali na cestu prvej triedy v smere do Partizánskej Ľupče a Liptovského Mikuláša.

archívne video Autentické video zo zrážky vlaku a kamión a v Prešove

Autentické video zo zrážky vlaku a kamión a v Prešove (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Podľa operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline je dôvodom požiar kamióna pred Liptovským Mikulášom. Dopravu odkláňajú na cestu I/18 v smere do Partizánskej Ľupče a Liptovského Mikuláša.

Viac o téme: D1LiptovUzavretie diaľnicePožiar kamióna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu