Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šialené, čo si dovolil vodič autobusu v Nitre pred kruhovým objazdom: Dúfam, že stihol toaletu!

(Zdroj: Facebook/Stefan FarkasHAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov)

NITRA - Nad nezodpovednosťou vodičov niekedy rozum zastáva. Niekto sa dopustí chyby pri riadení vozila nevedomky, iný úmyselne v snahe získať pár sekúnd navyše. Lenže takéto konanie sa môže kruto vypomstiť. Nedávno úplne zbytočne takto zariskoval vodič autobusu pri vjazde na kruhový objazd.

Na stránke HAKA na Facebooku sa objavilo znepokojujúce video zachytávajúce autobus spoločnosti SAD Dunajská Streda, ktorý vchádza do Nitry. Ešte pred ním idú dve osobné motorové vozidá. Vodič autobusu zrazu zrýchli a cez plnú čiaru a napriek značke "zákaz predbiehania" umiestnenej po oboch stranách cesty obe autá obehne, aby na "kruháč" vošiel ešte pred nimi. Čo chcel takýmto riskantným konaním získať, nie je nikomu jasné. Išlo o úplne zbytočný manéver, ktorým vodič ohrozil nielen seba, ale aj cestujúcich vezúcich sa v autobuse a v neposlednom rade aj posádku áut, ktoré predbiehal. 

Nepochopiteľné predbiehanie vodiča autobusu tesne pred kruhovým objazdom (Zdroj: Facebook/Stefan FarkasHAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov)

Ľudia len krútia hlavami a nevedia takúto nebezpečnú jazdu pochopiť. "Dúfam, že pán vodič stihol toaletu, inak si to neviem vysvetliť," poznamenal autor príspevku. "Šoféri, čo jazdia na týchto autobusoch, porušujú všetko, čo sa len dá. Hazardujú s ľudskými životmi, vodičovi treba zobrať vodičský raz a navždy," myslí si Michal. 

Autobus odpálil závoru a preletel cez železničné priecestie (archívne video)

Autobus odpálil závoru a preletel cez železničné priecestie (Zdroj: Youtube/Polícia Poľskej republiky)

Viacero užívateľov v komentároch tvrdí, že išlo o firemnú linku, ktorá zváža pracovníkov do miestnej automobilky. Vraj to nebolo prvýkrát, čo sa stali svedkami nebezpečnej jazdy vodičov týchto autobusov. 

Viac o téme: AutobusKruhový objazdPredbiehanieNitraNebezpečná jazda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu