Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Útočník pre nezhody napadol muža s obuškom: Polícia ho obvinila

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

HUMENNÉ - Útočník pre nezhody napadol muža s teleskopickým obuškom, polícia ho obvinila. O incidente, ktorý sa stal v sobotu (15. 4.) v skorých ranných hodinách na parkovisku na Laboreckej ulici v Humennom, informovala krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že došlo k napadnutiu 26-ročného muža.

"Podozrivým zo spáchania protiprávneho konania bol 21-ročný muž zo Strážskeho, ktorého polícia vypátrala a obmedzila na osobnej slobode. Vyšetrovaním bolo zistené, že útoku predchádzali slovné nezhody mužov, po ktorých mladší z nich železným teleskopickým obuškom udrel staršieho muža do hlavy. Potom mu ešte uštedril niekoľko rán päsťou, tiež do hlavy," priblížila hovorkyňa. Napadnutý muž spadol na zem, kde ho útočník ešte kopol do hrudníka.

V dôsledku útoku utrpel viacero zranení, ktoré si vyžiadali liečenie. "Okresný vyšetrovateľ v Humennom útočníka obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví a z trestného činu výtržníctva. Bol na neho zároveň spracovaný podnet na vzatie do väzby," dodala Ligdayová.

Viac o téme: NapadnutieObušokPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu