Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Namiesto školy skončila v nemocnici: Nehoda priamo na priechode pre chodcov! Vodič zrazil len 14-ročné dievča

Nehoda v Trnave
Nehoda v Trnave (Zdroj: Polícia SR)

TRNAVA - Priamo na priechode pre chodcov v Trnave zrazil vodič dnes ráno 14-ročné dievča, ktoré išlo do školy. Namiesto nej tak skončila v nemocnici. Polícia upozorňuje, aby si ľudia dávali väčší pozor.

Dopravní policajti boli dnes ráno vyslaní k nehode auta a 14-ročného dievčaťa na Bučianskej ulici v Trnave. "Krátko po 08:00 hodine malo, z doposiaľ nezistených príčin, dôjsť k zrážke auta Škoda a mladučkej chodkyne na priechode pre chodcov. Pri nehode sa dievča zranilo a bolo záchranármi prevezené do trnavskej nemocnice." informovala Zlatica Antalová, trnavská krajská policajná hovorkyňa.

Policajti po príchode na miesto podrobili 33-ročného vodiča dychovej skúške, ktorá prítomnosť alkoholu v jeho dychu nepotvrdila. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú naďalej predmetom policajného vyšetrovania.

archívne video

V Bratislave na moste Lafranconi došlo k hromadnej nehode, premávka je už plynulá. (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Polícia upozorňuje, aby sa vodiči nedali strhnúť ranným zhonom. "Najmä v ranných hodinách, keď sa väčšina z nás ponáhľa do práce či škôl, je nevyhnutné byť na cestách naozaj obozretný. Upozorňujeme preto vodičov, aby sa plne venovali vedeniu vozidla a v blízkosti priechodov pre chodcov zvýšili opatrnosť. Chodci zas nesmú zabúdať na to, že na cestu môžu vojsť iba v prípade, ak sa riadne presvedčili o tom, že je to pre nich naozaj bezpečné, a to najmä vzhľadom na vzdialenosť a rýchlosť prichádzajúcich áut," dodala Antalová.

Viac o téme: NehodaŠkoláčkaPriechod pre chodcovPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu