Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prípad cyklistky Eriky: Objavila sa teória, z ktorej tuhne krv v žilách! Bol by bezohľadný šofér schopný tohto?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Polícia - Nitriansky kraj, E.C.)

BAJČ – Čo sa stalo medzi obcami Bajč a Pribeta? Práve tam totiž v sobotu ráno našli pri ceste ležať mladú ženu aj s bicyklom. Jej stav bol kritický, mala viacero zlomenín a bola podchladená. Otrasné na celom prípade je, že vodič, ktorý autom ženu zachytil, z miesta ušiel. To však nemusí byť to najhoršie. Priatelia cyklistky Eriky na sociálnej sieti naznačili, že bezohľadný šofér mal zájsť ešte ďalej.

Archívne video: Tragická nehoda na zastávke v Bratislave

Tragická nehoda na zastávke v Bratislave (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Totožnosť bezcharakterného šoféra je stále neznáma. Polícia ešte cez víkend informovala, že pátrajú po vodičovi a vozidle, ktoré sa pohybovalo zrejme v neskorých večerných alebo nočných hodinách úsekom cesty medzi Pribetou a Bajčom. O pomoc poprosili aj verejnosť. „Polícia koná vo veci trestného činu ublíženia na zdraví a po vodičovi a vozidle intenzívne pátra. Na mieste nehody zostalo viacero stôp, medzi nimi aj spätné zrkadlo pravdepodobne z vozidla Citroën, alebo Peugeot Boxer bielej farby,“ priblížili.

 

Kedves Kerékpáros közösség! Tegnap óta minden csak arról szól, hogy információhoz jussunk Erikával kapcsolatban és...

Posted by Csárda túra on Monday, April 3, 2023

Erika bola hospitalizovaná vo vážnom stave v novozámockej nemocnici. „Dobrá správa je, že hlavu a chrbticu má v poriadku. Zlá správa je, že na ruke, nohe a panve má zlomeniny, poškodené má pľúca aj obličky. Keby páchateľ zastavil a pomohol jej, mala by len pri polovicu diagnóz,“ informovali na sociálnej sieti jej priatelia. Milovníčka cyklistika má tiež vážne zlomenú čeľusť, čo jej sťažovalo dýchanie natoľko, že jej museli urobiť laryngektómiu.

Prípad cyklistky Eriky: Objavila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia - Nitriansky kraj)

Podľa lekárov je jej stav nateraz nezmenený. „Pacientku sme prijali s rozsiahlymi mnohopočetnými poraneniami orgánov a so zlomeninami po celom tele. Momentálne je s poruchou vedomia v kritickom stave na umelej pľúcnej ventilácii. Personál KAIM robí všetko pre zlepšenie zdravia pacientky,“ uviedol hovorca novozámockej nemocnice Ján Baček.

Prípad cyklistky Eriky: Objavila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia - Nitriansky kraj)

Erikini priatelia zverejnili aj podozrenia, z ktorých nabieha husia koža. „Namiesto pomoci ju aj bicykel hodil do jarku ako kus handry, aby iní nevideli jeho zločin,“ uviedli na sociálnej sieti. Dokazovať to podľa nich údajne majú odtlačky nôh, ktoré sa našli na mieste činu.  

Na prípade podľa nich stále pracuje polícia. Kvôli záznamom z bezpečnostných kamier mali zredukovať počet obcí, ktorými mohla prechádzať, na osem, poznať majú aj jej priemernú rýchlosť. Celú vec však komplikuje to, že jej telefón je po nehode rozbitý.

Viac o téme: NehodaBicykelPátranieŠoférZraneniaCyklistkaPolícia Erika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu