Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Muž mal predávať marihuanu, policajti začali trestné stíhanie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR- Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Polícia počas stredajšej (29. 3.) domovej prehliadky našla u muža marihuanu, ktorú mal predávať. Bratislavská polícia v tejto veci začala trestné stíhanie pre trestný čin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

Archívne VIDEO

Muž predával v Bánovskom okrese marihuanu: Hrozí mu desať rokov väzenia (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj )

"Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V vykonali na základe príkazu sudcu v jednom z bytov obytného domu na Znievskej ulici domovú prehliadku. V rámci nej bol okrem iných vecí dôležitých pre trestné konanie nájdený vo viacerých uzatvárateľných vrecúškach a nádobách sušený rastlinný materiál," priblížila na sociálnej sieti. Podozrivý sa mal priznať, že ide o marihuanu, ktorú predáva koncovým užívateľom. Expertízou sa podľa polície zistilo, že z celkového zaisteného množstva sušiny možno pripraviť takmer 500 jednotlivých dávok drogy.

 

ĎALŠÍ OBCHODNÍK S OMAMNÝMI LÁTKAMI PRIŠIEL O SVOJ BIZNIS 💸 ➡ Počas včerajšieho dňa policajti Okresného riaditeľstva PZ...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, March 30, 2023
Viac o téme: MužMarihuanaPolícia Trestné stíhanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu