Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Polícia mala plné ruky práce: V súvislosti so sobotným zápasom v Bratislave riešila viaceré incidenty

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Polícia riešila viaceré incidenty v súvislosti so sobotným futbalovým zápasom medzi ŠK Slovan Bratislava a Spartakom Trnava na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave. Pred zápasom udelila dve pokuty, počas neho zasahovala pre výtržnosti v sektore pre fanúšikov hostí, po zápase zadržala osobu, ktorá mala rozbiť okno autobusu. Policajti o tom informujú na sociálnej sieti.

Prvú pokutu dostal fanúšik FC Spartak Trnava po príchode na Železničnú stanicu Bratislava-Nové Mesto, kde napriek zákazu používal pyrotechnický výrobok. Druhú pokutu polícia udelila počas presunu fanúšikov do priestorov štadióna za neuposlúchnutie výzvy verejného činiteľa.

 

NARUŠENIA VEREJNÉHO PORIADKU POČAS DNEŠNÉHO BEZPEČNOSTNÉHO OPATRENIA ➡ V súvislosti s dnešným futbalovým zápasom medzi...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Saturday, March 4, 2023

Zápas prebiehal pokojne

Futbalový zápas podľa polície prebiehal pokojne. "Až do chvíle, keď krátko pred koncom došlo v sektore D určenom pre fanúšikov hostí k násilnému poškodzovaniu ochranných sietí, v dôsledku čoho hrozil pád fanúšikov. Z toho dôvodu bol vykonaný zo strany príslušníkov PZ služobný zákrok a do niekoľkých minút bol obnovený verejný poriadok," priblížila. Počas toho sa zranili štyria fanúšikovia. "Protiprávne konania, ku ktorým došlo v priestoroch uvedeného sektora aktuálne dokumentujeme a vyhodnocujeme," dodala polícia.

Polícia mala plné ruky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Po zápase policajti zadržali osobu, ktorá mala rozbiť okno autobusu mestskej hromadnej dopravy. V správnom konaní bude riešený jeden z fanúšikov FC Spartak Trnava, ktorý opakovane neuposlúchol výzvu verejného činiteľa. "Odjazd fanúšikov zo Železničnej stanice Bratislava-Nové Mesto vlakom do Trnavy bol bez protiprávnych konaní," doplnili policajti.

Viac o téme: ZápasPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu