Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragická nehoda: Pri zrážke s kamiónom pri Jasove prišiel o život 54-ročný vodič

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

KOŠICE - Pri zrážke s kamiónom prišiel v katastri obce Jasov v okrese Košice-okolie o život 54-ročný vodič. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. K tragickej nehode došlo v piatok ráno.

"Podľa doterajších zistení viedol 54-ročný vodič z okresu Košice-okolie osobné motorové vozidlo značky Suzuki Ignis v smere od mesta Medzev na obec Jasov, pričom pri prejazde pravotočivej zákruty z doposiaľ nezistených príčin došlo k zrážke s protiidúcou jazdnou súpravou ťahača s návesom značky SCANIA, ktorú viedol 43-ročný vodič z okresu Rimavská Sobota, v smere od Jasova na mesto Medzev," spresnila.

 

DOPRAVNÉ OBMEDZENIE: UZAVIERKA CESTY JASOV – MEDZEV Z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody je cesta z Jasova do Medzeva uzatvorená na nevyhnutne potrebný čas.

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Thursday, March 2, 2023

Vodič osobného auta pri dopravnej nehode utrpel zranenia nezlučiteľné so životom

Vodič osobného auta pri dopravnej nehode utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Jeho 72-ročná spolujazdkyňa utrpela podľa predbežnej lekárskej správy ľahké zranenia. Vodič nákladného auta sa pri zrážke nezranil. Alkohol v jeho dychu nezistili. Prítomnosť alkoholu alebo iných návykových látok u nebohého vodiča budú zisťovať pri pitve. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Bližšie okolnosti nehody sú podľa Mésarovej predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Viac o téme: AutoKamiónúmrtieZrážkaVodičPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu