Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pri dopravnej nehode v Bošanoch sa zranila vodička osobného auta

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

BOŠANY - Zranenie vodičky si vyžiadala vo štvrtok (16. 2.) ráno v Bošanoch v okrese Partizánske dopravná nehoda osobného auta. Pri udalosti zasahovali traja príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Partizánskeho s jedným kusom techniky. Informoval o tom hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Automobil po nehode blokoval jeden jazdný pruh, z vozidla vytekali prevádzkové kvapaliny. Zranená žena bola po príchode hasičov v opatere okoloidúcich vodičov. "Hasiči z Partizánskeho ihneď po príchode začali s poskytovaním predlekárskej prvej pomoci zranenej osobe. Súčasne miesto dopravnej nehody zabezpečili, vykonali protipožiarne opatrenia a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny," opísal Petrík.

Archívne VIDEO

Vodič ohrozil všetkých naokolo! Máte video zo zbesilej jazdy? Ozvite sa polícii (Zdroj: Polícia SR)

Po príchode posádky zdravotníkov podľa neho asistovali príslušníci HaZZ pri ďalšom ošetrení a následnom transporte zranenej do sanitky, potom ju záchranári previezli do nemocnice na ďalšie ošetrenie. Po odtiahnutí vozidla hasiči z vozovky odstránili uniknuté prevádzkové kvapaliny.

Viac o téme: Dopravná nehodaHaZZBošany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu