Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Neskutočné VIDEO! V Šali si za volant sadol opitý exposlanec: Zablokoval ho pozorný vodič

Opitý exposlanec v Šali
Opitý exposlanec v Šali (Zdroj: FB/Polícia SR)

ŠALA - Všímavý vodič upozornil policajtov na nebezpečnú jazdu vodiča vozidla Mercedes Benz, ktorý v Šali jazdil zo strany na stranu. Vodič Mercedesu bol opitý exposlanec.

Vďaka všímavému vodičovi sa zabránilo nehode! V Šali si všimol iného vodiča, ktorý jazdil zo strany na stranu. Keďže vznikla obava, aby sa niekomu niečo nestalo, oznamovateľ vodiča zablokoval a komunikoval s ním až do príchodu polície, aby nemohol ujsť. Informovala o tom nitrianska polícia.

"Po príchode policajtov bol 70 ročný vodič vyzvaný, aby predložil doklady potrebné na vedenie a prevádzku motorového vozidla. Vodič policajtom predložil občiansky preukaz a vodičský preukaz a ostatné doklady vraj pri sebe nemá. Následne ho podrobili dychovej skúške na alkohol, pričom zo začiatku fúkať nechcel a snažil sa mariť vykonanie dychovej skúšky. Nakoniec však nafúkal 1,35 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 2,81 promile," ozrejmila polícia.

Neskutočné! V Šali si sadol za volant opitý poslanec (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Našťastie tento vodič nespôsobil dopravnú nehodu a ani nikoho nezranil touto svojou bezohľadnou jazdou. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie a súčasne vznesené obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Podľa televízie Joj išlo o dlhoročného exposlanca mestského zastupiteľstva a miestneho podnikateľa 70-ročného Štefana B.

Viac o téme: AlkoholVodičOpit'ý poslanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu