Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polícia prijala v Dunajskej Strede viaceré opatrenia: Súvisia so zápasom, ktorý označujú za rizikový

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR / Martin Baumann)

DUNAJSKÁ STREDA - Polícia v Dunajskej Strede prijala s avizovaným futbalovým stretnutím v nedeľu (12. 2.) viaceré opatrenia na zabezpečenie verejného poriadku v meste. Zápas medzi klubmi FC DAC Dunajská Streda a Slovan Bratislava označil organizátor podujatia za rizikový. Informuje o tom trnavská polícia na sociálnej sieti.

Veliteľ bezpečnostných opatrení preto rozhodol o zvýšení počtu policajtov pri zabezpečení verejného poriadku. Nasadení budú aj policajti z ostatných okresov v rámci Trnavského kraja. Zvýšený počet policajtov bude v uliciach mesta a okolí štadióna už od popoludnia. O ukončení bezpečnostných opatrení polícia rozhodne na základe vývoja aktuálnej situácie v meste.

 

POLICAJTI BUDÚ OPÄŤ V PLNOM NASADENÍ RIZIKOVÝ FUTBAL BUDE V NEDEĽU V D. STREDE Polícia v Dunajskej Strede prijala s...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Friday, February 10, 2023

"V súvislosti s príchodom fanúšikov Slovana približne od 15.45 h bude podľa potreby uzavretá Športová ulica. V čase príchodu fanúšikov Slovana budú následne uzavreté ulice Czibókova, Záhradnícka, Gyulu Szaba, Poľná a I. Gyurcsóa," informuje polícia.

Fanúšikov žiadajú o slušné správanie

Žiada fanúšikov oboch tímov, aby sa zdržali nešportového správania nielen v samotnom meste, ale aj počas futbalového zápasu a rešpektovali pokyny polície. Upozorňuje, že vzhľadom na to, že zápas je označený ako rizikový, sa tresty pre výtržníkov zvyšujú na dvojnásobok, maximálna výška je 1000 eur v blokovom konaní.

Viac o téme: OpatreniaFutbalZápasPolícia Dunajská Streda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu