Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

AKTUÁLNE Vodiči, pozor: Pred Bratislavou v smere zo Senca sa na diaľnici zrazilo viacero áut. Zdržať sa môžete aj pri vjazde do Bratislavy zo Stupavy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj)

BRATISLAVA - Pred Bratislavou v smere zo Senca sa na diaľnici D1 zrazilo v ľavom jazdnom pruhu viacero áut. Vodiči tam musia počítať približne s 15-minútovým zdržaním. Zelená vlna RTVS o tom informovala na sociálnej sieti.

Archívne VIDEO

Dopravná nehoda na Botanickej ulici (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj)

"V kolóne nezabudnite vytvoriť uličku záchrany," upozornila. Stellacentrum informuje aj o desaťminútovom zdržaní na diaľnici D2 v smere zo Stupavy do Bratislavy.

Vodiči sa zdržia pri vjazde do Bratislavy zo Stupavy i zo Senca

Pri vjazde do Bratislavy sa v smere zo Senca i zo Stupavy tvoria kolóny. Zdržanie je približne 40 minút. Zelená vlna RTVS o tom informovala na sociálnej sieti. Na diaľnici D1 sa v smere zo Senca zrazilo v ľavom jazdnom pruhu viacero áut. Zdržanie je aj na starej Seneckej ceste. Nehoda už bola odstránená, kolóny by sa mali postupne rozbehnúť.

Smerom zo Stupavy je za križovatkou Lamač v pravom pruhu odstavený kamión. "V kolóne vytvorte uličku záchrany," upozorňuje Zelená vlna. Nehoda sa stala aj na Námestí SNP. Električka sa zrazila s osobným autom. "Linky číslo 1 a 9 premávajú odklonom," dodali.

Viac o téme: NehodaDopravaBratislavaD1Senec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu