Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexuálny útok priamo v kremnickej nemocnici: Mladíka (16) chceli znásilniť dvaja chlapci! Rodičom to nepovedali

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

KREMNICA - Išiel do nemocnice pre problémy s drogami a odnáša si ďalšiu traumu. Len 16-ročného chlapca mali dvaja Rómovia zatiahnuť na záchody, kde sa ho snažili znásilniť. Zarážajúce na to je aj to, že rodičom to nikto z vedenia ani z polície neoznámil.

Šestnásťročný chlapec sa v psychiatrickej nemocnici v Kremnici lieči z drogovej závislosti. K problémom sa však v nedeľu pridala ďalšia trauma. Priamo v nemocnici sa stal obeťou sexuálneho útoku. Informovala o tom televízia Markíza. 

"Povedal mi len toľko, že vraj ho chytili dvaja Rómovia, vtiahli ho na toalety, jeden mu držal rukou ústa a druhou rukou ho pevne držal. Druhý si stiahol nohavice a s pohlavným údom sa mu snažil dostať k ústam, aby ho orálne uspokojil. To sa dialo aj pri tom druhom a nakoniec mu stiahli nohavice a pokúšali sa vlastne o znásilnenie, čo sa im však už nepodarilo" povedal pre televíziu otec obete. 

archívne video

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (Zdroj: Polícia ČR)

Najhoršie vśak je, že rodičov chlapca nikto o útoku neinformoval a dozvedeli sa to až od neho samotného. Riaditeľ nemocnice povedal, že úplnú bezpečnosť nedokáže zabezpečiť. "Nemôžeme ich ani rozdeliť podľa veku či záujmov. Izby sú štvor- až päťlôžkové so spoločnými toaletami na chodbe," vysvetlil pre televíziu. Prípad by už mala riešiť polícia. Ani tá neinformovala rodičov obete. Mladíkovi sa tak k problémom s drogami pridala aj trauma so sexuálneho útoku. 

 

Viac o téme: NemocnicaDrogyNapadnutiePsychiatriaSexuálne násilie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu