Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dráma v bratislavskej MHD: Chlapcov mal prenasledovať cudzí chlap a masturbovať! Zasahovala polícia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Nepríjemné chvíle mala zažiť dvojica chlapcov cestujúca bratislavskom MHD. Do oka mali totiž padnúť cudziemu staršiemu chlapovi, ktorý ich podľa ich slov prenasledoval aj po vystúpení. Vystrašení chlapci zavolali policajtov, hliadke sa však muža nájsť nepodarilo.

 

Archívne video: Nahý muž pri Senci ohrozoval premávku: Musela zasahovať polícia!

Nahý muž pri Senci ohrozoval premávku: Musela zasahovať polícia! (Zdroj: FB/Polícia)

Ako prvý si otrasný príbeh vypočul operátor, ktorý prijal v stredu popoludní telefonát od chlapca. Podľa oznámenia ho mal aj s kamarátom počas cestovania v autobuse MHD začať sledovať cudzí starší muž. Ten ich sledoval aj po ich vystúpení na zastávke MHD v mestskej časti Dúbravka, pričom počas prenasledovania chlapcov sa mal neznámy muž chytať v oblasti rozkroku a začať aj masturbovať.

„Chlapec duchaprítomne zavolal na linku 158 a situáciu nahlásil operátorovi linky tiesňového volania. Ten s chlapcom začal okamžite komunikovať, chlapca upokojoval a zároveň ho usmerňoval, aby podľa možností vyhľadal miesto kde sa vyskytuje väčšie množstvo ľudí. Chlapca operátor nakoniec naviedol do areálu blízkej čerpacej stanice, kde sa pred neznámym mužom mali obaja chlapci skryť,“ uviedla polícia.

Dráma v bratislavskej MHD:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Už na začiatku rozhovoru s chlapcom operátor vyslal na miesto hliadku. „Policajti sa na mieste skontaktovali s chlapcami a tí im poskytli opis neznámeho muža. Na základe týchto informácií policajti prepátrali bližšie aj široké okolie miesta udalosti, avšak muža zodpovedajúceho opisu nenašli,“ uviedli.

Slová matky

Na prípad zareagovala aj matka chlapca, ktorá polícii ďakuje. „Dispečer im bol nápomocný veľmi. Bol zlatý, celý čas s nimi komunikoval, posielal ich do bezpečia medzi ľudí, tak išli na benzínovú pumpu, ale stále bol s nimi v spojení. Potom tam prišla hliadka,“ uviedla. Aj ona poznamenala, že muža, ktorý mal chlapcov obťažovať, policajti hľadali, no nenašli. Podľa matky boli však „úplne super.“

„V nadväznosti na uvedený prípad aj naďalej apelujeme na občanov, aby v prípade ak sú svedkami, alebo majú podozrenie z páchania akéhokoľvek protiprávneho konania, nás kontaktovali na BEZPLATNOM čísle polície 158,“ dodala polícia.

Viac o téme: ObťažovaniePrenasledovaniePolícia BratislavaMHDDúbravka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu