Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladý vodič narazil do betónového priepustu: Utrpel ťažké zranenia

Mladý vodič narazil do betónového priepustu Zobraziť galériu (2)
Mladý vodič narazil do betónového priepustu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

KOŠICE - Ťažké zranenia utrpel 18-ročný vodič, ktorý v stredu ráno v katastri obce Bohdanovce v okrese Košice-okolie narazil do betónového priepustu. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Vodič z okresu Trebišov jazdil s vozidlom zn. Dacia smerom od obce Rákoš do obce Bohdanovce. Podľa doterajších zistení pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky ani svojim schopnostiam. K nárazu došlo po tom, ako nezvládol zákrutu a prešiel do protismeru.

"Na zistenie prítomnosti alkoholu alebo iných omamných látok v jeho organizme bol nariadený odber krvi," uviedla Mésarová s tým, že mladíkovi na mieste zadržali vodičský preukaz a ďalšiu jazdu zakázali. Pri dopravnej nehode vznikla škoda predbežne vyčíslená na 13.000 eur. Presná príčina nehody a jej bližšie okolnosti sú podľa jej slov predmetom ďalšieho objasňovania.

Mladý vodič narazil do betónového priepustu
Zobraziť galériu (2)
Mladý vodič narazil do betónového priepustu  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

Polícia zároveň apeluje na všetkých vodičov, aby jazdili opatrene a nepodceňovali riziká na cestách v jesennom období. Pripomína tiež, že čerství držitelia vodičského oprávnenia by sa vzhľadom na chýbajúce skúsenosti a zručnosti vo vedení vozidla nemali preceňovať.

Viac o téme: NehodaNárazZraneniaPolícia Košice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu