Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Poznáme víťaza súťaže o naj výtlk Banskobystrického kraja!

Výtlk v okrese Rimavská Sobota Advertoriál Zobraziť galériu (4)
Výtlk v okrese Rimavská Sobota (Zdroj: Adrián Polóny)

Jeden z najhorúcejších kandidátov na banskobystrického župana Adrian Polóny vyhlásil prostredníctvom nášho portálu topky.sk súťaž o najväčší výtlk v Banskobystrickom kraji s názvom „Ondrík“. Poznáme už víťaza! Výhru 500 eur od Adriana Polónyho získava pani z okresu Rimavská Sobota.

BANSKÁ BYSTRICA - Na havarijný stav ciest v kraji a na nečerpanie peňazí z eurofondov dlhšiu dobu upozorňuje hlavný oponent súčasného vedenia Banskobystrického kraja Adrian Polóny. Nepríjemné skúsenosti na cestách, často pripomínajúcich tankodrom, majú aj vodiči zo SAD Zvolen, ktorú kandidát na banskobystrického župana Adrian Polóny úspešne riadi už 20 rokov.

Poznáme víťaza súťaže o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

So zúfalým stavom ciest v kraji majú zlé skúsenosti aj jeho obyvatelia. Adrian Polóny preto prostredníctvom portálu topky.sk vyhlásil súťaž o NAJ výtlk v regióne. Pomenoval ho symbolicky „Ondrík“, po hlavnom oponentovi Ondrejovi Lunterovi.

Do súťaže sa zapojili desiatky ľudí, ktorí fotografie posielali nielen do správ na sociálne siete, ale aj cez e-mail. Víťazkou krásnej sumy 500 eur od Adriana Polónyho sa napokon stala pani Dagmar D. z okresu Rimavská Sobota.

Víťazný výtlk, okre Rimavská Sobota
Zobraziť galériu (4)
Víťazný výtlk, okre Rimavská Sobota  (Zdroj: Adrián Polóny)

„Veľmi ma potešil obrovský záujem ľudí zapojiť sa do súťaže. Stav ciest v kraji je naozaj žalostný a uvedomujú si to aj obyvatelia kraja. Opravené cesty sú pritom základ úspešného rozvoja celého kraja. Ak budú v dobrom stave, prinesú nové pracovné miesta, rozvoj cestovného ruchu a vyššie mzdy. Preto po mojom prípadnom zvolení pôjde o jednu z najvyšších priorít,“ povedal pre topky.sk Adrian Polóny. Ten v najbližšie dni víťazke odovzdá výhru 500 eur.

Advertoriál je pripravený v spolupráci s kandidátom na predsedu Banskobystrického samosprávneho kraja Adrianom Polónym.

Viac o téme: VucVolby do VUCAdrian polonyBanskobystricky krajPolony
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu