Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

OĽANO tvrdí, že odmieta Ficove kšefty: Jeho cieľom je podľa strany zabezpečenie si osobnej ochrany

Hnutie OĽANO
Hnutie OĽANO (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Koaličné hnutie OĽANO odmieta "kšefty" predsedu opozičného Smeru-SD Roberta Fica. Tvrdí, že jeho cieľom nie je pomoc ľuďom, ale zabezpečenie si osobnej ochrany pred zákonom. Informoval o tom Peter Dojčan z mediálneho tímu OĽANO.

Hnutie OĽANO od každej parlamentnej strany očakáva, že zahlasuje za návrhy na podporu obyvateľov a ekonomiky pred dosahmi krízy. Pokiaľ tak neurobia, postavia sa podľa hnutia proti záujmom štátu a občanov. "Chápeme, že mafia s extrémistami sa bojí spravodlivosti, a preto má enormný záujem na povalení vlády Eduarda Hegera (OĽANO). A demokratická časť verejnosti by si mala pozorne všímať, kto im v tom hodlá asistovať," skonštatovalo hnutie.

Dohoda medzi opozičnými stranami a nezaradenými poslancami

Fico navrhol dohodu medzi predsedami vládnych strán, parlamentných opozičných strán a nezaradenými poslancami. Súčasťou dohody má byť garantovanie schopnosti Národnej rady SR prijať nevyhnutné zákony proti zdražovaniu a pre dostatok energií, na ktorých sa strany dohodnú. Druhým bodom dohody má byť stanovenie presného legislatívneho postupu, ktorý bude viesť k predčasným voľbám v prvej polovici roka 2023.
 

Viac o téme: DohodaPredčasné voľbyRobert FicoOĽANOSmer - SD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu