Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalšia tragédia visela vo vzduchu! Hororové VIDEO: Vodič v Hrkovciach zrámoval autobusovú zastávku

Ďalší náraz do zastávky, tentoraz z Levického okresu
Ďalší náraz do zastávky, tentoraz z Levického okresu (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

LEVICE - Len deň po tragickej nehode v Bratislave, kedy opitý športový funkcionár Dušan Dědeček zabil na zastávke Zochova päť ľudí a niekoľko ďalších zranil, sa hrozivý náraz stal aj v obci Hrkovce v okrese Levice.

Len niekoľko hodín prešlo od tragickej nehody v Bratislave a ďalší prípad sa mohol skončiť tragicky! Polícia informovala o tom, že v pondelok v obci Hrkovce havarovalo auto zn. Mazda potom, čo jeho poľský vodič zaspal.

"Na zastávke sa v tej chvíli našťastie nikto nenachádzal, zranenia neutrpel ani vodič. Taktiež - našťastie - nešlo v tej chvíli žiadne vozidlo oproti, keďže Mazda sa rútila cez protismer. Udalosť vyšetruje Okresné riaditeľstvo PZ v Leviciach," informuje polícia.

Ďalší náraz do zastávky MHD! Tentokrát v Levickom okrese (Zdroj: FB/Polícia SR)

Uplynulá nedeľa večer sa zapíše do čiernej kroniky Slovenska. Arogantý vodič Dušan Dědeček, ktorý si opitý sadol za volant, zabil päť študentov.Dědeček šoféroval auto, ktorým vo vysokej rýchlosti narazil priamo do ľudí stojacich na zastávke Zochova na Staromestkej ulici v Bratislave. Ďalších niekoľko zranených ľudí je v nemocnici.

Viac o téme: NehodaZastávkaAutonehodaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu