Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

MIMORIADNE Poznáme identitu vodiča nočnej tragédie v Bratislave! S vážnymi zraneniami skončil aj jeho syn

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky/Vlado Anjel, Deaflympic, Tip čitateľa)

BRATISLAVA - V nedeľu v noci prebrala celé Slovensko správa, že na Staromestkej ulici v Bratislave, vrazilo do zastávky plnej ľudí auto. Vodič bol pod vplyvom alkoholu. Podľa našich informácií ide o vysokopostaveného športového funkcionára.

Hororová nehoda si vyžiadala smrť minimálne štyroch ľudí, niekoľko ďalších je zranených. V nemocnici ležia traja ľudia v kritickom stave. Medzi nimi je podľa našich informácií aj syn vodiča. Tým má byť generálny sekretár Deaflympijského výboru Slovenska Dušan Dědeček. Ako sme včera informovali, jeho syn Lukáš, bol s ním v aute ako spolujazdec. Ten je vo výbore kontrolórom."Dajte nám čas, prosím," reagovali na telefonát príbuzní Dědečka. 

Krátko po 22.15 h narazilo auto do zastávky mestskej hromadnej dopravy. Nehoda si podľa záchranárov vyžiadala štyroch mŕtvych a šesť zranených. Polícia žiada svedkov tragickej nehody v centre Bratislavy, aby sa jej prihlásili. Podľa medializovaných informácií mal byť vodič, ktorý auto šoféroval, opitý, pričom vo vozidle bol aj so synom. Vodič sa však mal na mieste správať mimoriadne divne a arogantne.

Dušan Dědeček
Zobraziť galériu (3)
Dušan Dědeček  (Zdroj: Deaflympic)

Galéria: AKTUÁLNE Hrozivá noc v Bratislave: Opitý vodič napálil do zastávky! Potvrdené sú štyri obete, dvaja ľudia sú v umelom spánku

"Správal sa agresívne. Je pre nás zarážajúce, že niekto, kto spôsobí nehodu, sa správa agresívne voči policajtom a záchranárom, ktorí na mieste zasahujú," povedal šéf polície Štefan Hamran na tlačovej konferencii. Ako dodal, vodič stratil kontrolu nad vozidlom a obaja pasažieri, ktorí v aute sedeli, boli pod vplyvom alkoholu a nespôsobilí šoférovať. Okrem toho niekoľkonásobne podľa šéfa polície prekročili maximálnu povolenú rýchlosť.

Nehoda na Zochovej ulici v Bratislave si vyžiadala päť obetí a desať vážne zranených ľudí (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

Správu aktualizujeme.

 

Viac o téme: NehodaSmrťVodičBratislavaŠportový funkcionár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu