Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Uniklo VIDEO zo zastávky smrti: Takto došlo k tragickej nehode! Obrovská rýchlosť, vydesení ľudia a zmätok

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Štyria mŕtvi, traja ťažko zranení a ďalší s rôznym rozsahom zranení. Taká je bilancia nočnej tragickej nehody na zastávke Zochova v Bratislave, kde do ľudí narazilo v plnej rýchlosti auto. Policajný prezident Štefan Hamran, ale aj minister vnútra Roman Mikulec už priblížili, čo sa v noci stalo. Teraz však sociálnymi sieťami koluje video z miesta nehody. Upozorňujeme, že zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy a maloletých.

V centre Bratislavy narazilo v nedeľu o 22.24 h auto s opitým vodičom do zastávky mestskej hromadnej dopravy. Nehoda si podľa záchranárov vyžiadala štyroch mŕtvych. Polícia žiada svedkov tragickej nehody, aby sa jej prihlásili. Bilancia je hrôzostrašné - kompetentní potvrdili štyri obete, podľa ministra vnútra Romana Mikulca sú tri osoby vo vážnom stave a ďalší majú zranenia rôzneho rozsahu. 

VIDEO Nočná nehoda v Bratislave vydesila celé Slovensko! Vodič napálil do zastávky MHD, kde boli ľudia, hlásia obete aj zranených

Nočná nehoda v Bratislave vydesila celé Slovensko (Zdroj: Topky/Maarty)

Dvaja pacienti po nedeľnej (2. 10.) nehode na bratislavskej zastávke Zochova sú v kritickom stave a umelom spánku. "Títo pacienti bojujú o život, naši zdravotníci robia všetko pre ich záchranu," povedala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) Eva Kliská. Do UNB previezli šesť pacientov z nehody. Ďalší dvaja pacienti sú podľa hovorkyne stredne ťažko zranení. Dvoch, ktorí mali ľahšie poranenia, po ošetrení prepustili do domácej liečby.

Uniklo VIDEO zo zastávky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

Video z miesta nehody

Sociálnymi sieťami však v súčasnosti koluje video z bezpečnostnej kamery nainštalovanej na zastávke, ktoré zachytáva tragickú udalosť. Vidieť, že napriek pokročilej hodine je na mieste veľa ľudí, ktorí čakajú na svoj spoj. Zo zastávky odchádza autobus a o pár sekúnd po tom miesto osvietia svetlá prichádzajúceho auta. To následne vyletí na zastávku, vidieť iskry spod kolesa auta a následne aj náraz. Mnohí ľudia stáli na hranici zastávky a cesty, ktorí následne odskočilo do bezpečnej vzdialenosti. Po nehode sa hneď vybrali pomáhať. Mnohí sa prežehnávali a na zastávke nastal zmätok. Je jasné, že vodič išiel oveľa väčšou rýchlosťou, ako dovoľujú predpisy. 

Upozorňujeme, že video nie je vhodné pre citlivé povahy a maloletých. 

VIDEO Zábery z miesta nehody v Bratislave: Takto došlo k tragédii na Zochovej

Zábery z miesta nehody v Bratislave: Takto došlo k tragédii na Zochovej (Zdroj: Tip čitateľa)


 

Viac o téme: Bezpečnostná kameraVideo z miesta nehodyTragická nehoda na ZochovejMŕtvi a zranení
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu