Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V priestoroch Krajského súdu v Prešove bombu nenašli: Policajti hrozbu preverovali aj inde

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

PREŠOV - Policajti v utorok predpoludním prehľadávali priestory Krajského súdu v Prešove. Dôvodom bolo nahlásenie bomby na jednom z krajských súdov na Slovensku. Bombu na prešovskom krajskom súde napokon nenašli.

Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, neznámy ženský hlas zavolal dopoludnia na tiesňovú linku 112 Trnava a uviedol, že na krajskom súde v utorok vybuchne bomba. "Nebolo uvedené konkrétne mesto. Z uvedeného dôvodu boli vykonávané potrebné bezpečnostné opatrenia na všetkých krajských súdoch v SR," povedala Ligdayová.

Prebiehajúce pojednávania boli prerušené

V súvislosti so spomenutou udalosťou došlo podľa hovorkyne Krajského súdu v Prešove Ivany Petrufovej na nevyhnutný čas k prerušeniu plnenia pracovných povinností pracovníkmi súdu a k prerušeniu prebiehajúcich pojednávaní, prípadne k posunu plánovaného začiatku pojednávaní. "Aktuálne už pracovníci krajského súdu plnia pracovné povinnosti, vrátane povinností prerušených v dôsledku nutnosti opustiť pracovisko," dodala Petrufová.

Viac o téme: BombaHrozbaPolícia PrešovKrajský súd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu