Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tragédia v Pezinku: Muž vstúpil do pohrebníctva, krátko potom zomrel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/AP Photo/Petr David Josek)

PEZINOK - Policajti informovali o obzvlášť smutnej správe. Mužovi prišlo zle len kúsok od pohrebníctva. Okamžite si ho všimla pracovníčka a tá ho odviedla do priestorov pohrebníctva. Mužovi sa však priťažilo a následne upadol do bezvedomia. Žiaľ, nepomohli mu ani privolaní záchranári a zomrel.

Dnes v popoludňajších hodinách boli pezinskí policajti privolaní do pohrebníctva k mužovi, ktorému prišlo nevoľno. "Išlo o muža, ktorý pociťoval nevoľnosť v bezprostrednej blízkosti pohrebníctva. Mužovi poskytla pomoc pracovníčka pohrebníctva, ktorá s ním vošla do vnútorných priestorov pohrebníctva," poznamenali muži zákona.

Mužov stav sa však aj naďalej zhoršoval, a tak mu pracovníčka pohrebníctva bezodkladne zavolala rýchlu zdravotnú pomoc, ktorá privolala policajtov. Muž totiž upadol do bezvedomia a "aj napriek snahe privolaných záchranárov, sa ho nepodarilo oživiť. Vecou sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ Pezinok," dodali policajti.

 

MUŽ POSLEDNÝKRÁT VYDÝCHOL A TO KRÁTKO PO VSTUPE DO POHREBNÍCTVA Dnes v popoludňajších hodinách boli pezinskí policajti...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, July 28, 2022

 

Viac o téme: MužZáchranáriPezinokPohrebnístvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu