Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hlina má pre Matoviča darček: Obrovský odkaz pred Trnavou! Toto sa mu páčiť nebude, všimne si ho každý

Hlina sa pochválil novým billboardom.
Hlina sa pochválil novým billboardom. (Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa, Facebook/Alojz Hlina)

BRATISLAVA - Nový billboard? Pokojne. Aj toto sú typy darčekov, ktoré si vzájomne dávajú politici v rámci vytknutia politických zakopnutí a prehmatov. Ani Alojz Hlina (Dobrá voľba a Umiernení) sa nevzdialil svojmu typickému štýlu a pre ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO) si nachystal práve veľký reklamný priestor, ktorý ho však svojím obsahom určite nepoteší.

archívne video

Dobrá voľba a Umiernení vyzýva prezidentku, aby s vládou začala riešiť výstavbu nových nemocníc (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Hlina sľubuje, že billboard bude možné vidieť už od dnešného dňa na ceste z Trnavy do Bratislavy. "Nebude sa dať nevšimnúť," dodáva. Grafický vizuál aj pre tých, ktorí momentálne nie sú za volantom v aute, si pripravil Hlina aj do statusu. "Pán minister Matovič. Vraj ste o situácii v PPA (Poľnohospodárska platobná agentúra, pozn. red.) nevedeli, teraz už viete. Čo urobíte?" stojí na billboarde.

 

🔹 ️Billboard s odkazom pre I. Matoviča pred Trnavou. Billboard s týmto vizuálom by mal od zajtra visieť pri výjazde z...

Posted by Alojz Hlina on Sunday, July 17, 2022

Inde by už takýto minister letel, u nás sa usmieva, píše Hlina

Je známe, že strana Dobrá voľba a Umiernení už dlhodobo kritizujú kroky ministra pôdohospodárstva Samuela Vlčana, ktorý je nominantom OĽaNO. "Minister Matovič sa pri otázke na kauzu "upratovača po dobytkárovi" v PPA vyhováral, že o tom nevie. Ok, pripusťme, že o tej neskutočnej drzosti, v čase, keď tú otázku dostal veľa nevedel (i keď ja tomu neverím). Teraz však už určite vie," píše Hlina.

"Minister Vlčan by za takýto škandál letel aj z vlády v Burundi. U nás sa usmieva," tvrdí Hlina, ktorý odkazuje na článok nadácie Zastavme korupciu. Ten sa dosť obsiahlo venuje šéfovi PPA Jozefovi Kissovi, ministrovi Vlčanovi aj obžalovanému finančníkovi Martinovi Kvietikovi.

Viac o téme: BillboardMinisterstvo pôdohospodárstvaIgor MatovičAlojz HlinaPPASamuel Vlčan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu