Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nepoučiteľný mladík si zarobil na poriadny malér: Dôvodom je obťažovanie žien! Polícia chce rázne zakročiť

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Nevhodne sa správal na ulici, riešila ho polícia, pustili ho, no nepoučil sa. Prednedávnom bratislavskí policajti informovali o 19-ročnom Novozámčanovi, ktorý sa správal mimoriadne nevhodne v nedeľu v centre Bratislavy. Policajti ho napokon pustili z cely predbežného zadržania, no nepoučil sa a skončil v nej opäť. A opäť za nevhodné správanie.

Prvýkrát o previnilcovi bratislavskí policajti informovali začiatkom týždňa. Išlo o 19-ročného mladíka z okresu Nové Zámky, ktorý sa nevhodne správal na verejnosti v centre Bratislavy - konkrétne na Hviezdoslavovom námestí. Pre svoje konanie ho policajti zadržali a krátko na to aj pustili na slobodu.

"Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I v tejto veci vykonali všetky potrebné úkony v zmysle zákona a nakoľko toto konanie bolo klasifikované ako priestupok proti verejnému poriadku. po ich vykonaní mladíka prepustili na slobodu. Do niekoľkých hodín po prepustení bol však mladík zadržaný opäť, pričom opäť bolo dôvodom jeho zadržania nevhodné správanie a verejné pohoršovanie žien v okolí Šafárikovho námestia. Mladík obťažoval okoloidúce ženy a dokonca si stiahol nohavice a ukázal svoj zadok," informovali policajti. 

 

TIBOR SA NEPOUČIL - KRÁTKO PO PREPUSTENÍ SA ZNOVA NEVHODNE SPRÁVAL NA VEREJNOSTI 🤦 👉V priebehu tohto týždňa sme Vás...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Wednesday, June 15, 2022

Ako následne dodali, poverený príslušník Okresného riaditeľstva policajného zboru v Bratislave vzniesol obvinenie z trestného činu výtržníctva. Po vykonaní potrebných úkonov ho umiestnili do cely policajného zaistenia. "Zároveň bol v tejto súvislosti spracovaný aj podnet k jeho väzobnému stíhaniu. V prípade preukázania viny pred súdom mu v zmysle zákona hrozí trest odňatia slobody až na tri roky," uzavreli policajti. 

Viac o téme: Polícia Nevhodné správanieOnanistaVerejné pohoršenieObťažovanie žien19-ročný mladíkNepoučiteľný mladík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu