Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Harabinovi sa konšpirácie a hoaxy nevyplatili: Prišiel tvrdý trest od známeho webu, obrali ho o všetko!

Harabin pení od zlosti. Zobraziť galériu (2)
Harabin pení od zlosti. (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalý minister spravodlivosti a tiež bývalý predseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin to musí mať v týchto dňoch mimoriadne ťažké. Okrem toho, že za posledné obdobie sa oňho zaujímali aj príslušníci NAKA, teraz musí riešiť ešte problémy aj v prípade komunikácie s priaznivcami. Od administrátorov známeho portálu dostal vraj krutý trest.

archívne video

Štefana Harabina zadržala NAKA! Obvinili ho zo schvaľovania trestného činu a extrémizmu (Zdroj: Topky/Maarty)

Štefan Harabin sa v poslednom statuse verejnosti musel priznať, že na známej platforme YouTube ho nemilo prekvapili administrátori webu. Jeho konto už nikdy nebude také, ako bolo doteraz. Za jednu noc totiž Harabin prišiel o všetkú svoju tvorbu, ktorú na účet do tohto dňa nahral. 

Účet aj celý obsah je za jednu noc fuč

Dôvody zrejme budú aj v tom, že Harabin je známy svojím šírením kontroverzných videí, v ktorých často zaznieva zavádzanie či hoaxy a v kontexte so sprísňujúcimi sa podmienkami na túto problematiku, aj od začiatku vojny na Ukrajine, došlo k nevyhnutnému. "Youtube kanál, bez uvedenia akéhokoľvek dôvôdu, mi na "hulváta" vymazal všetky videá, účet a celú históriu od januára 2016," narieka nad stratou Harabin.

Harabinovi sa konšpirácie a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Štefan Harabin)

Ten si tieto kroky vedúcich osobností YouTube stránky vysvetľuje po svojom a hovorí o sprisahaní ultraliberálov, Sorosa a ďalších osôb. "Som pre nich mimoriadne nebezpečný, lebo v stanoviskách a vyjadreniach na prebiehajúce udalosti vnútra a zahranično-politické hovorím kontinuálne pravdu, ktorá je pre nich nepríjemná," myslí si niekdajší volebný líder Vlasti.

Viac o téme: VideáYouTubeŠtefan HarabinVymazané
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu