Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tragédia na Záhorí! V pivnici rodinného domu našli mŕtvu ženu: Jej manžel skončil v nemocnici

V privnici rodinného domu našli mŕtvu ženu a zraneného muža.
V privnici rodinného domu našli mŕtvu ženu a zraneného muža. (Zdroj: Reprofoto/TV JOJ)

MALACKY - Hrozný pohľad sa naskytol žene, ktorá našla svojich rodičov v pivnici rodinného domu. Jej matka bola mŕtva a otec s podrezaným hrdlom.

Rodinu zo Záhoria poznačila obrovská tragédia. Žena našla v pivnici rodinného domu svoju mŕtvu matku a otca, ktorý mal poranené hrdlo. Ten skončil v nemocnici. Čo sa presne stalo, zatiaľ nie je jasné. O prípade informovala televízia Joj.

Žena našla svojich rodičov podvečer a okamžite zavolala sanitku aj policajtov. "Žiaľ, vyslaní záchranári už žene pomôcť nedokázali. Pomohli však mužovi. Ten mal otvorenú reznú ranu na krku. Po ošetrení ho previezli do nemocnice. Počas prevozu bol pri vedomí a v stabilizovanom stave," informovala televíziu hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová.

Nikto z rodiny a zo známych či susedov si túto tragédiu nevie vysvetli't. Malnželia boli na dôchodku a podľa ľudí, ktorých ich poznali, si rozumeli a pomáhali si. Nepamätajú si ani to, že by niekedy od nich bol počuť krik či hádky. Prípad je teraz v rukách polície. "Vyšetrovaním okolností prípadu sa v súčasnej dobe zaoberajú policajti bratislavskej krajskej kriminálky. Vec je evidovaná ako trestný čin pokusu vraždy," povedla pre televíziu bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. 

Viac o téme: SmrťMŕtva ženaZáhorie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu