Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Získajte zľavy u obchodníkov za platby kartou: Nakupujte zodpovedne a dostanete peniaze späť na účet

Ilustračné foto Advertoriál Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images/LuckyBusiness)

BRATISLAVA - Vidíme to takmer každý deň v televíznych správach, na webe či sociálnych sieťach. Planéta sa otepľuje, ľadovce sa roztápajú a milióny ľudí na to doplatia. Reč je o klimatickej zmene, ktorá sa dotýka každého z nás. Ani Slovensko nie je výnimka.

Vedci varujú, že ak s ňou ľudstvo nebude bojovať, následky môžu byť devastačné. Toľko zlé správy. Našťastie, sú tu aj dobré správy. Mnoho firiem na celom svete si uvedomilo, že ak nepriložia ruku k dielu, veľa sa toho nezmení.

Jednou z takýchto zodpovedných firiem je aj Tatra banka. Spoločenská zodpovednosť je pre ňu veľmi aktuálna téma. Naša zem nemá povolené prečerpanie a preto Tatra banka nechce, aby sa žilo na jej účet. Ako líder v digitálnych inováciách na Slovensku verí, že aj vo finančnom sektore sa dá planéte pomôcť. Preto prináša svojim klientom benefity, ktoré im nielen lepšie umožnia spravovať svoje financie, ale aj prispejú ku skvalitneniu života s pozitívnym dopadom na budúce generácie.

Spoznajte, akú uhlíkovú stopu zanechávate

Tatra banka prichádza s novým  Účtom pre modrú planétu. Okrem nového názvu prináša jednoduchší program odmeňovania a nové digitálne služby.

Jednou z nich je sledovanie uhlíkovej stopy pri platbách debetnou kartou. Ako to bude v praxi fungovať? Pri platbe kartou v obchode prebehne analýza a vyhodnotenie odhadovanej hodnoty oxidu uhličitého, ktorú ste svojím nákupom vyprodukovali.

Výpočty nevychádzajú z konkrétneho obsahu vo vašom košíku, ale iba jeho kategórie. Aplikácia zaregistruje teda to, či ide napríklad o potraviny, jedlo v reštaurácii alebo tankovanie na čerpacej stanici. Výpočty vychádzajú zo zadefinovaných štandardov, vedeckých výskumov popredných inštitútov vládnych a mimovládnych organizácií.

Vďaka každej platbe kartou tak spoznáte, akú uhlíkovú stopu po sebe zanechávate. Zároveň vám aplikácia prepočíta namerané hodnoty CO2 napríklad na prejazdené kilometre autom či počet cyklov vašej umývačky riadu a poskytne vám užitočné typy a triky na zníženie uhlíkovej stopy.

Bežný nákup tak pomôže k budovaniu povedomia, že tovary a služby nestoja iba peniaze, ale cíti ich aj naša planéta. Aj malé kroky vedia spraviť budúcnosť lepšou.

Nakupujte udržateľne a ušetríte

Druhým benefitom v rámci účtu pre modrú planétu je služba My Benefit #premodruplanetu. Vďaka nej môžete získať atraktívne zľavy u vybraných obchodníkov za udržateľné produkty a služby. Nepotrebujete k tomu žiadne vernostné karty či staromódne kupóny.

Získajte zľavy u obchodníkov
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tatra Banka)

Po novom si stačí iba aktivovať ponuky, ktoré chcete využívať a u vybraného obchodníka zaplatiť kartou k Účtu pre modrú planétu. Po zaplatení štandardnej ceny dostanete zľavu vo forme cashbacku. Peniaze za všetky zľavy za jeden mesiac sa vám vrátia späť na účet do 15. dňa nasledujúceho kalendárneho mesiaca. V mobilnej aplikácii uvidíte, koľko ste vďaka službe My Benefit #premodruplanetu ušetrili. Čím viac udržateľnejších produktov a služieb, tým väčšia úspora.

Ba čo viac, základná cena za vedenie Účtu za modrú planétu ostáva bez zmeny. Nemenia sa ani žiadne ďalšie poplatky. Jedinou zmenou bude nový program odmeňovania.

Získajte účet ZADARMO

Hovorí sa, že nič nie je zadarmo. Ale mohlo by byť. Práve Účet pre modrú planétu prináša možnosť mať vedenie účtu úplne zadarmo.

Okrem nových služieb prináša tento účet aj jednoduchší program odmeňovania. Tatra banka totiž počúva spätnú väzbu svojich klientov a aj na základe ich pripomienok zdokonaľuje svoje služby.

Čím viac produktov okrem bežného účtu budete využívať, tým menší mesačný poplatok budete platiť. V praxi to znamená, že ak si k bežnému účtu vyberiete 3 služby – napríklad kreditnú kartu, investičné sporenie či poistenie – získate ho bez poplatku.

Získajte zľavy u obchodníkov

 

Advertoriál pripravený v spolupráci so spoločnosťou Tatra Banka.

 

Viac o téme: BankaTatra bankaSlužby zákazníkomMy benefitModrá planéta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu