Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

AKTUÁLNE V prípade vraždy 15-ročnej Bianky padlo obvinenie: Matke hrozí doživotie!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Mŕtvu tínedžerku Bianku (†15) našla v utorok dopoludnia polícia v jednom z bytov v Spišskej Novej Vsi. Pri nej bola aj matka, ktorá Bianku dobodala. Tú previezli so zraneniami do nemocnice. V prípade padlo obvinenie.

Otrasný prípad, aký na Slovensku nemá obdoby! 38-ročná žena na smrť dobodala svoju 15-ročnú dcéru. Polícia teraz vzniesla obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy 38-ročnej matke Bianky. 

Brutálna vražda na Spiši: Matka svoju dcéru dobodala do hlavy a hrude (†15)! Polícia začala trestné stíhanie

"Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KR PZ v Košiciach obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy 38-ročnú ženu zo Spišskej Novej Vsi, ktorá v presne nezistenom čase z pondelka na utorok, v úmysle usmrtiť svoju 15-ročnú dcéru, túto opakovane napadla ostrým predmetom," informovala polícia. 

"Tínedžerka, na mieste podľahla viacerým bodno-rezným poraneniam. Polícia miesto činu dôkladne zadokumentovala a zaistila viacero stôp, ktoré budú podrobené expertíznemu skúmaniu. Obvinenej žene po dokázaní viny hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsať päť rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie. Krajský policajný vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na vzatie obvinenej ženy do väzby," dodali policajti s tým, že vzhľadom na citlivosť prípadu, ďalšie informácie neposkytujú. Čo bolo motívom vraždy tak nateraz ostáva záhadou. 

Viac o téme: DcéraVraždaPolícia Obvinenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu