Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Cigániková využila Valentína na vyznanie svojich citov: VIDEO Sulíka zo svadby! Nechýbali vtipné momenty

Príhovor Richarda Sulíka na svadbe Jany Bittó Cigánikovej Zobraziť galériu (2)
Príhovor Richarda Sulíka na svadbe Jany Bittó Cigánikovej (Zdroj: FB/Jana Bittó Cigániková)

BRATISLAVA - Pri príležitosti sviatku všetkých zamilovaných zverejnila Jana Bittó Cigániková na sociálnej sieti video z jej svadby, ktorá sa konala v lete 2020. Za svedka jej vtedy bol jej stranícky šéf RIchard Sulík. Práve jeho príhovor Cigániková ukázala svetu a pridala k nemu aj dojímavý komentár.

Veľkolepá svadba predsedníčky výboru pre zdravotníctvo Jany Bittó Cigánikovej sa konala začiatkom septembra v roku 2020. Bittó Cigániková sa vydávala v kaštieli Studené v obci Most pri Bratislave. Brala si Daniela Bittóa, s ktorým predtým tvorila pár už sedem rokov. Hosťami na svadbe boli aj jej kolegovia zo strany. Minister hospodárstva a šéf SaS Richard Sulík dokonca predviedol kuchársku šou spolu s Marcelom Ihnačákom. Okrem toho bol aj svedkom.

Cigánikovej polnočné prekvapenie! VIDEO Na svadbe sa poriadne odviazala: Horúce pohyby a špeciálny hosť!

A práve ako svedkovi mu prináleží aj to, aby predniesol prejav. Ten Cigániková po dvoch rokoch od svadby zverejnila. Vybrala si predvečer sviatku všetkých zamilovaných, aby tak vyznala svoje city kolegom. "Keďže je zajtra Valentína, v jeho predvečer by som sa chcela s vami podeliť o jeden z príhovorov na našej svadbe - predniesol ho šarmantný svedok Richard Sulik. Som rada, že mám s mojim šéfinom takýto dobrý vzťah a podobne je to aj s ďalšími kolegami, ktorí nás s Danom tiež prišli vyprevadiť do spoločného manželského života," napísala Bittó Cigániková s tým, že je vďačná za to, v akom kolektíve pracuje. 

Svadba Janky Cigánikovej
Zobraziť galériu (2)
Svadba Janky Cigánikovej  (Zdroj: Jan Zemiar)

Predseda SaS začal vtipnou historkou a Cigánikovej psovi a počas príhovoru spomínal aj na to, ako sa s Cigánikovou stretol a opísal ju ako veľmi zapálenú pre svoju prácu. Celý príhovor si môžete pozrieť vo videu. 

Príhovor Richarda Sulíka na svadbe jeho straníckej kolegyne Jany Bittó Cigánikovej (Zdroj: FB/Janka Bittó Cigániková)

Viac o téme: SvadbaPríhovorJana Bittó CigánikováRochard Sulík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu