Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Martin tvrdí: V kine ma uhryzla myš!

V tomto kine mala myš vbehnúť do Veronikinej kabelky. Spoločnosť incident spochybňuje. Zobraziť galériu (2)
V tomto kine mala myš vbehnúť do Veronikinej kabelky. Spoločnosť incident spochybňuje. (Zdroj: Nový Čas)

PETRŽALKA - Študentský pár si zašiel v nákupnom centre do kina. Veronika (20) tvrdí, že počas premietania jej do kabelky vbehla myš. Tá po skončení filmu na chodbe uhryzla jej priateľa Martina (27). Spoločnosť Palace Cinemas si myslí, že študentka si myš doniesla so sebou v kabelke.

Pred fi lmom si Veronika bola kúpiť fornetti, ktoré si vložila do kabelky. Počas premietania si ju nechala otvorenú na vedľajšom sedadle. „Pozerala som film, keď som začula nejaký šuchot. Pred koncom som tašku zavrela a vyšli sme z kinosály,“ povedala Veronika. Na chodbe si chcela skontrolovať mobil. Keď jej však z kabelky vykukla myš, s krikom tašku odhodila. Martin vyľakanej myške pristúpil chvost. „Keď som ju chytal do papierového vrecka, uhryzla ma,“ tvrdí Martin.

Myš skončila v neďalekom Sade Janka Kráľa a študentský párik na pohotovosti. Martin absolvoval v priebehu mesiaca päť očkovaní proti tetanu a besnote. Manažment spoločnosti Palace Cinemas zareagoval na odkaz v knihe sťažností a mladej dvojici poďakoval za podnet. Ako odškodné im ponúkol dve vstupenky do kina. Vysvetlili im, že deratizácia kinosál bola vykonaná nedávno a sály pravidelne čistia.

„V danom prípade ťažko povedať, ako sa myš do kabelky dostala. Je zakázané nosiť si k nám vlastné jedlo. Neviem posúdiť, o čo mladému páru ide,“ zareagovala Andrea Baisová, manažérka Palace Cinemas.

„Myš vyliezla z mojej kabelky a pohrýzla Martina (27),“ tvrdí Veronika (20).
Martin tvrdí: V kine
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Nový Čas)


POTKANY ROZNÁŠAJÚ INFEKČNÉ CHOROBY!
Krysy, potkany a myši roznášajú asi 40 rôznych infekčných chorôb. Napríklad besnotu, tularémiu, týfus, črevné choroby a choleru. Po uhryznutí myšou sa treba dať okamžite zaočkovať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu