Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zhrozená Ana: V metre jej skočila do nohavíc krysa, urobila striptíz!

Ana ukazuje, aký veľký hlodavec bol
Ana ukazuje, aký veľký hlodavec bol (Zdroj: the-mainboard.com)

NEW YORK - Hotový horor prežívala nedávno štyridsaťročná Ana z New Yorku, ktorej v metre vbehla do nohavíc krysa. Vystrašená žena bola v snahe zbaviť sa otravného zvieraťa nútená urobiť pred desiatkami ľudí menší striptíz.

Ana Vargasová sedela v piatok vo vlaku newyorského metra a išla do práce. Keď sa blížili do stanice Columbus Circle, z ničoho nič vagónom prebehla krysa a vybehla jej po nohe do nohavíc.

"Snažila som sa ju dostať von,, ale nepodarilo sa mi to. Musela som si pred všetkými cestujúcimi dať dole nohavice, aby som ju mohla vybrať. Našťastie sa našli traja gentlemani, ktorí predo mnou vytvorili živý paraván. Potom som ju chytila za hlavu, pretože ma škriabala a ja som sa bála, že ma uhryzne," opísala otrasená žena nepríjemný zážitok.

Keď vlak zastavil v stanici, roztrasená Ana dotieravé zviera odhodila. Krátko nato sa na miesto dostavila polícia a sanitka, ktorá traumatizovanú Newyorčanku odviezla do nemocnice. Tam dostala tetanovú injekciu.

Krysa sa po incidente vyparila, uviedol spravodajský portál tn.cz. Podľa hovorcu newyorského metra išlo o ojedinelý incident, pretože vagóny i nástupištia vraj udržujú v takej čistote, aby hlodavce nepriťahovali. Pravda je ale očividne úplne iná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu