Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

KURIÓZNA nehoda v Bratislave: FOTO V rovnakom smere sa zrazili električky! Problémy pre cestujúcich

Zobraziť galériu (2)

BRATISLAVA – Tak to sa len tak často nevidí! V Bratislave sa pri Riverparku stala naozaj kuriózna nehoda. V rovnakom smere, pri výhybke smerom do tunela, sa na koľajisku zrazili dve električky. Pre cestujúcich to však znamená obrovské problémy – električky v danom smere totiž nejazdia.

„Zrážka električiek pred tunelom pri RiverPark, električky z oboch smerov nečakajte,“ napísal Bratislavčan Richard v jednej skupine na sociálnej sieti, kde sa cestujúci informujú o revízoroch v dopravných prostriedkoch. Konkrétne sa pri výhybke, ktorá upravuje smer električiek, zrazili električky číslo 9 a 4, a to v smere do mesta.

Pre cestujúcich to znamená jediné – komplikácie počas cesty do práce či do škôl. O nehode informoval na svojej stránke aj Dopravný podnik Bratislava. "Pri rannej nehode dvoch električiek na Nábreží arm. gen. Ludvíka Svobodu prišlo k nárazu ľavej prednej časti vozidla a následnému vykoľajeniu podvozku a ľavej bočnej strany druhej električky. Kolíziu zapríčinil ľudský faktor a v súčasnosti je v štádiu vyšetrovania. V dôsledku nehody bola v uvedenom úseku od 6:48 do 7:43 obojsmerne prerušená premávka električiek liniek 4 a 9. Tie boli na tento čas odklonené a od 7:13 do 9:00 hod. bola v úseku Malá scéna - Kútiky (Metrologický ústav) nasadená náhradná doprava X4," uviedol hovorca podniku Martin Chlebovec.

KURIÓZNA nehoda v Bratislave: FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Revízori Bratislava - R.V.)

V úseku od Metrologického ústavu až po Malú scénu jazdí náhradná autobusová doprava X4. Za vzniknuté nepríjemnosti pri cestovaní sa cestujúcej verejnosti ospravedlňujeme,“ dodal podnik. Krátko pred 8. hodinou ráno však premávku električiek obnovili.  

Cestujúci a členovia skupiny si však z nehody začali robiť patričnú srandu. Viacerí totiž humorne poznamenali, že električky sa zrazili tak, akoby sa ľúbostne objímali, prípadne, že mali preteky a neodhadli to. „Zase závod na štvrť míle?“ pýtal sa jeden Bratislavčan. „4ka bola prvá,“ dodal ďalší.

Viac o téme: NehodaProblémyElektričkyDPBRiverpark
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu