Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Policajti žiadajú o pomoc: Pátrajú po 31-ročnom Radovanovi

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky.sk)

PODLUŽANY - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 31-ročnom Radovanovi Labudovi, ktorý prechodne žije v Podlužanoch v okrese Bánovce nad Bebravou. Radovan Labuda odišiel ešte 22. januára z domu a jeho mama od tej doby o ňom nemá žiadne správy. Informovala o tom v pondelok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

"Radovan je vysoký približne 165 centimetrov, štíhlej postavy. Má krátke hnedé vlasy a hnedé oči. Od pravého predkolenia má amputovanú nohu, a preto sa pohybuje krívajúcou chôdzou. Na pravej ruke mu chýbajú tri prsty," opísali policajti. 

Nezvestný muž mal naposledy na sebe oblečenú čiernu zimnú bundu s bielym znakom na ramene, nohavice neznámej farby a obuté mal šedé botasky značky Nike. Na hlave mal šiltovku nezistenej farby a značky. 

Policajti žiadajú o pomoc:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

"Ak ste nezvestného videli, kontaktujte nás na tiesňovej linke polície alebo na telefónnom čísle 0961213755. Taktiež nás môžete kontaktovať aj na stránke Polícia SR – Trenčiansky kraj na Facebooku formou súkromnej správy," vyzvala občanov polícia. 

Viac o téme: PátraniePolícia Radovan Labuda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu