Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polícia žiada o pomoc: Hľadá páchateľov, ktorí v novembri kradli v bratislavskej reštaurácii

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

BRATISLAVA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri vyšetrovaní krádeže, ku ktorej došlo v jednej z reštaurácií na Mickiewiczovej ulici v Bratislave v novembri 2021. V tejto súvislosti uverejnila na sociálnej sieti video, ktoré má pomôcť pri identifikovaní doposiaľ neznámych páchateľov. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Polícia priblížila, že k incidentu malo dôjsť 8. novembra 2021 v čase okolo 12.28 h. "Podľa doterajších informácií páchatelia využili nepozornosť poškodeného a z peňaženky, ktorú mal mať položenú vedľa seba na lavici, odcudzili finančnú hotovosť," priblížila hovorkyňa s tým, že tak spôsobili škodu vo výške 500 eur.

Polícia žiada o pomoc: Hľadá páchateľov, ktorí v novembri kradli v bratislavskej reštaurácii (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Akékoľvek informácie k totožnosti osôb na zverejnených záberoch, k ich súčasnému pohybu alebo pobytu môžu občania oznámiť telefonicky na čísle 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti.

Viac o téme: ReštauráciaKrádežPáchateliaPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu