Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tragédia v okrese Dunajská Streda: FOTO Náhly šmyk a desivá zrážka, neprežili dve ženy

Po zrážke ostali autá doslova zdevastované. Zobraziť galériu (3)
Po zrážke ostali autá doslova zdevastované. (Zdroj: KR PZ Trnava)

LEHNICE - Záchranná zdravotná služba (ZZS) zasahovala krátko po 7.00 h pri tragickej dopravnej nehode na ceste medzi obcami Lehnice a Štvrtok na Ostrove v okrese Dunajská Streda. Informovala o tom hovorkyňa Operačného strediska ZZS SR Alena Krčová.

Aktualizácia 16:49

Zrážku neprežila ani vodička Renaultu. "Mladá vodička, aj napriek maximálnej snahe lekárov, v nemocnici svojim zraneniam podľahla," doplnila polícia krátko pred piatou hodinou večer.

Vodič mal byť zakliesnený v aute a pod vozidlom sa mala nachádzať ďalšia osoba. "Vyslané posádky ZZS napokon ošetrili troch účastníkov nehody. Ženu, ktorú museli vzhľadom na vážne poranenia uviesť do umelého spánku, muža s úrazom hlavy a maloleté dieťa. Žiaľ, štvrtá účastníčka nehody podľahla zraneniam priamo na mieste," informovala Krčová.

Po šmyku prišla katastrofa

Viac o tragickej nehode povedala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Zlatica Antalová  "Krátko po 07:00 h ráno sa zrazili autá Renault Megane a Škoda Fabia, medzi obcami Lehnice a Štvrtok na Ostrove, okr. Dunajská Streda. Podľa prvotných informácií, 27-ročná vodička na aute Renault pravdepodobne neprispôsobila jazdu stavu vozovky a dostala šmyk. Oproti idúci 37-ročný vodič už nedokázal zareagovať a zrážke zabrániť. Pri nehode sa vážne zranili obaja vodiči a maloletý chlapec. Ďalšia žena, 45-ročná spolujazdkyňa z Renaultu, svojim zraneniam na mieste podľahla. Prítomnosť alkoholu v organizme vodičov budú zisťovať z ich krvi," popísala Antalová.

Tragédia v okrese Dunajská
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Trnava)

Prípad si podľa ďalších tvrdení polície prevzal vyšetrovateľ, ktorý vec rieši v súvislosti s prečinmi usmrtenia a ublíženia na zdraví z nedbanlivosti, s následkom ťažkej ujmy na zdraví. 

Tragédia v okrese Dunajská
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Trnava)

Viac o téme: NehodaúmrtieDunajská Streda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu