Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Polícia vypátrala zlodeja, ktorý ukradol deťom vianočné darčeky: Páchateľ spôsobil škodu 1200 eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

ŠAĽA – Šalianskym policajtom sa podarilo vypátrať a zadržať zlodeja, ktorý sa ešte na Nový rok vlámal do budovy občianskeho združenia. Tam ukradol rôznu elektroniku, šperky, hračky a kozmetiku, ktoré si detskí klienti zariadenia nestihli zobrať spod vianočného stromčeka.

Páchateľ krádežou spôsobil škodu 1200 eur a poškodením dverí zariadenia ďalších 500 eur. „Šalianski kriminalisti krátko po čine zadržali 32-ročného podozrivého muža. Obvinený bol z trestných činov krádeže, poškodzovania cudzej veci a porušovania domovej slobody. Momentálne je v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ dal podnet na jeho väzobné trestné stíhanie,“ informovala polícia.

Časť ukradnutých vecí sa podarilo nájsť

Časť ukradnutých vecí sa podarilo nájsť a budú vrátené občianskemu združeniu. Vlámanie nebolo podľa polície jediným trestným činom, ktorý muž spáchal. „Ešte pred Vianocami sa vlámal do spoločných priestorov na Hlavnej ulici v Šali, odkiaľ si odniesol bicykel za asi 400 eur. Okrem toho na ulici P. Pázmaňa rozbil výklad na predajni s elektronikou a zobral z neho dve LED lampy a jednu anténu. Za tieto skutky mu hrozí trest odňatia slobody až na päť rokov,“ uviedla polícia.

Viac o téme: ZlodejVianočné darčekyPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu