Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bratislavskí policajti namerali ďalšieho cestného piráta: FOTO Na vozidle mal aj antiradar

Po diaľnici uháňal muž rýchlosťou 147 km/h, na vozidle mal aj antiradar. Zobraziť galériu (3)
Po diaľnici uháňal muž rýchlosťou 147 km/h, na vozidle mal aj antiradar. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Bratislavskí diaľniční policajti namerali ďalšieho "cestného piráta". Po diaľnici D1 smerom od Trnavy do Bratislavy uháňal v utorok (28. 12.) popoludní rýchlosťou 147 kilometrov za hodinu, čím maximálnu povolenú rýchlosť prekročil v danom úseku o 37 kilometrov za hodinu. Vodiča preto podrobili kontrole. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"Pri kontrole bolo zistené používanie tzv. antiradara, ktorý mal vodič umiestnený v hornej časti vozidla. Podľa zákona o cestnej premávke je používanie takýchto technických prostriedkov a zariadení zakázané," upozorňuje polícia.

Po diaľnici uháňal muž
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Hliadka tiež zistila neschválenú úpravu výfukového potrubia, vodič taktiež nepredložil všetky platné potrené doklady. Pri dokumentovaní dopravného priestupku začal s antiradarom manipulovať a mariť prácu policajtov. Nerešpektoval viaceré výzvy policajtov, polícia musela použiť aj donucovacie prostriedky. Mužovi polícia na mieste zadržala viaceré veci vrátane vodičského preukazu, vodiča eskortovala na policajné oddelenie.

Po diaľnici uháňal muž
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Viac o téme: RýchlosťCestný pirátPolícia AntiradarD1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu