Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Neposlušný Grendel: O Kollárovi prezradil dôležité tajomstvo, nečakaný zvrat a zastúpenie vo vedení schôdze

Grendel a Kollár Zobraziť galériu (3)
Grendel a Kollár (Zdroj: Facebook/Gábor Grendel, TASR/Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Aj utorok sa v rámci parlamentného rokovania niesol v "zábavnej" forme. Podpredseda parlamentu Gábor Grendel (OĽaNO) totiž ohľadom svojho šéfa Borisa Kollára (Sme rodina) prezradil tajomstvo. Vysvetlil tým, prečo Kollár včera nemohol viesť ďalej schôdzu a prischlo to jemu. Je otázne, ako sa mu šéf parlamentu "odvďačí" za vyzradenie tejto veci.

archívne video

Gábor Grendel po rokovaní brannobezpečnostného výboru (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Išlo o zabudnuté okuliare

Grendel sa rozpísal na sociálnej sieti o tom, prečo Kollár nemohol v utorok viesť zvyšok schôdze a musel ho tak zastúpiť. Sám prezradil, že viesť schôdzu je niekedy "zážitok". "Dnes si Boris Kollár zabudol okuliare, tak ma poprosil, aby som namiesto neho viedol hlasovanie o 11:00," písal v utorok na sociálnej sieti Grendel.

Neposlušný Grendel: O Kollárovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

V sále to bolo ako na trhu

"Keďže sme mali hlasovať aj o reforme národných parkov, ktorá má aj hlasných odporcov, v rokovacej sále bol hluk ako na trhovisku," posťažoval sa podpredseda parlamentu za OĽaNO. Ostro v sále bolo aj preto, že nastal konflikt medzi poslancom Miroslavom Sujom (nezaradený) a poslancom za OĽaNO Jurajom Šíblom. Suja ho dokonca obvinil, že chodí po bufete a prehovára poslancov, aby hlasovali proti. Išlo totiž o novelu ohľadom národných parkov, na ktorej v koalícii nebola zhoda.

"Hlasovanie sme radšej po dohode v koalícii odložili na podvečer. Vtedy má podľa rozpisu viesť schôdzu opäť Boris Kollár. Dúfam, že si už nezabudne okuliare," vtipne poznamenal Grendel a všetko v komentároch ešte okorenil bývalý podpredseda parlamentu za Za ľudí Juraj Šeliga, ktorý Grendelovi odkázal, že je dobré, že on sám okuliare nepotrebuje.

Neposlušný Grendel: O Kollárovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Juraj Šeliga - Za ľudí)

Viac o téme: OkuliareBoris KollárGábor GrendelJuraj Šeliga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu