Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Očkovaný Viskupič prekvapil šokujúcou správou: Nakazený koronavírusom! Takéto má príznaky

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

TRNAVA - Napriek očkovaniu "leží" doma s koronavírusom. Reč je o trnavskom županovi Jozefovi Viskupičovi. Ten je teraz spolu s rodinou v karanténe. Údajne im pred nákazou nepomohli ani vitamíny či dodržiavanie opatrení.

Ochorenie sa v rodine trnavského župana objavilo ešte pred tromi týždňami - vtedy sa nakazil Viskupičov najstarší syn, rovnako ako aj Viskupičovi rodičia. Pre trnavského župana to znamenalo jediné - karanténa.

Šíreniu koronavírusu sa snažili zabrániť najlepšie, ako sa dalo. Žiaľ, neúspešne. "Napriek všetkej snahe, nastavení domácich pravidiel, koridorov, hyperčastému vetraniu aj germicídnym žiaričom, ako aj podpore imunity vitamínmi, prechádzkami atď - nám s manželkou vyšiel pozitívny antigénový test," informoval Viskupič na sociálnej sieti. Ako vysvetlil, na PCR teste bol ešte v pondelok 11. októbra, spolu s manželkou Romanou a dcérou Vivienne boli negatívni. 

Očkovaný Viskupič prekvapil šokujúcou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Jozef Jofo Viskupic)

Následne začal byť infekčný aj Viskupičov najmladší syn Viktor, ktorý bol aj na antigénovom teste. Vtedy podľa jeho slov karanténa v ich domácnosti dostala trhliny. "A prenosu sme nezabránili. Nateraz máme príznaky stredného priebehu - kĺby, svaly, hlieny, chuť a teploty mierne nad 37 stupňov Celzia," vysvetlil Viskupič. Ten bol spolu s ďalšími županmi očkovaný ešte v januári tohto roku. Ľuďom na záver poprial, aby ostali zdraví a vysvetlil, že on si teraz, vzhľadom na pozitivitu, musí zmeniť celý pracovný týždeň, keďže musí ostať doma. 

Pod statusom mu pribudli aj viaceré povzbudivé komentáre od kolegov z hnutia, ako napríklad od Moniky Kozelovej, Lucie Drábikovej či Anny Remiášovej. "Držím palce kámo," napísal Viskupičovi jeho kolega - bratislavský župan Juraj Droba. Skoré uzdravenie mu popriala aj bývalá poslankyňa parlamentu Alena Bašistová, ktorá kandidovala za Sieť a následne vstúpila do klubu SNS. "Jofo držím palce, ja som tým prešiel pred 10 dňami, našťastie bezpríznakovo," napísal ďalší bývalý poslanec parlamentu Peter Kresák. Skoré uzdravenie poprial Viskupičovi aj partner prezidentky Zuzany Čaputovej Juraj Rizman. 

Viac o téme: NákazaJozef ViskupičKoronavírusTrnavský župan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu