Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

PRÁVE TERAZ V Bratislave sa vykoľajila električka: Na mieste sú policajti, cesta je opäť prejazdná

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - V Bratislave na Radlinského ulici sa v sobotu ráno vykoľajila električka. Pravdepodobnou príčinou bola technická chyba na koľajovej trati. K zrazeniu osôb nedošlo. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Martiniaková. Cesta bude podľa polície neprejazdná asi najbližšie dve hodiny.

Aktualizované 9:35 Premávka je obnovená v oboch smeroch. "Linka 3 premáva opäť po svojej pravidelnej trase," uviedol dopravca. Polícia informuje, že premávka je obnovená v oboch smeroch.

Na mieste sú policajti 

"Na mieste sa nachádzajú dopravní policajti, ktorí zabezpečujú odklon dopravy. Odporúčame, ak je to možné, aby sa ľudia tomuto úseku úplne vyhli," spresnila Martiniaková.

Prerušenie premávky električiek

Dopravný podnik Bratislava na svojom webe informuje, že pre vykoľajenie električky je prerušená premávka električiek linky 3 v úseku Depo Krasňany - Blumentál. Linka 3 premáva odklonenou trasou. "Z Komisárok premáva skrátenou trasou po Depo Krasňany a späť. Z Jungmannovej premáva za zastávkou Blumentál cez Vazovovu, Krížnu, Špitálsku od zastávky Mariánska späť na svoju trasu smer Jungmannova," uviedol dopravca.

Náhradná autobusová doprava X3 premáva trasou Depo Krasňany, Račianska, Mýtna, Imricha Karvaša, Radlinského, Blumentál, Vazovova, Blumentálska, Bernolákova, Radlinského, Račianska späť po Depo Krasňany.

Viac o téme: ElektričkaVykoľajenieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu