Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

OTRASNÝ prípad vraždy: Vo Veľkom Krtíši zabíjal IBA 15-ročný mladík!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia - Banskobystrický kraj)

VEĽKÝ KRTÍŠ – Zabíjal iba 15-ročný chlapec. Obyvateľmi Veľkého Krtíša otriasala pred časom brutálna vražda 60-ročného muža. Ten zomrel priamo na ulici, kde ho niekto brutálne dobil. Polícia dnes informovala, že má páchateľa. S tým však prišiel ďalší šok. Otrasný skutok má na svedomí na 15-ročný mladík. Ten sa k skutku priznal.

Krajský policajný vyšetrovateľ už obvinil chlapca z Veľkého Krtíša z obzvlášť závažného zločinu vraždy. 

"V presne neustálenej dobe z 25. 7. na 26.7., na hlavnom autobusovom nástupišti a jeho bezprostrednom okolí na Baníckej ulici vo Veľkom Krtíši, za doposiaľ nezistených okolností fyzicky napadol 60-ročného muža. Spôsobil mu poranenia na tvári, hlave a sériové zlomeniny rebier. V dôsledku týchto poranení poškodený na mieste zomrel. Telo muža našli v noci krátko pred 2:00 hodinou na autobusovom nástupišti," uviedla banskobystrická krajská polícia.

OTRASNÝ prípad vraždy: Vo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia - Banskobystrický kraj)

Podľa predbežnej správy zo súdnej pitvy bola bezprostrednou príčinou smrti centrálna smrť pri zlomenine lebky a pomliaždení mozgu.

"Od začatia trestného stíhania polícia vykonala množstvo procesných úkonov a 27. 8. zadržala ako obvineného mladistvého páchateľa, ktorý sa ku skutku priznal. Po vykonaní procesných úkonov bol obvinený umiestnený do policajnej cely a vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Na základe príkazu sudcu, obvineného vzali do vyšetrovacej väzby," dodala polcíia.

Za takýto závažný zločin hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov. Ak je však obvinený mladistvý, trest sa znižuje na polovicu.

Viac o téme: VraždaPolícia Obvinenie Veľký Krtíš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu