Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hororový nález na východe: Domaša vyplavila bezvládne telo ženy! Na nohe mala vedro so závažím

Domaša Zobraziť galériu (2)
Domaša (Zdroj: TASR/Roman Hanc)

KVAKOVCE - Vo vodnej nádrži Domaša neďaleko Trepeckého kostola bolo v piatok popoludní nájdené bezvládne ľudské telo. Všimli si ho návštevníci výletnej lode Bohemia počas plavby. Polícia potvrdila nález ženského tela.

Ako uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik, identita zatiaľ určená nebola. Podľa facebookovej stránky Domaše sa rozhodla žena pravdepodobne spáchať samovraždu. 

Na nohe mala vedro do závažím

"Mladá žena sa pravdepodobne rozhodla ukončiť svoj život v Domaši. Polícia našla na jej nohe pripevnené vedro so závažím. Je to ľudská tragédia.  Vyjadrujeme úprimnú sústrasť pozostalým," uviedli na stránke. 

Cudzie zavinenie vylúčili

O náleze informovala aj prešovská polícia. "Dnes popoludní sa vo vodách Domaše, v časti Trepec, našlo ženské telo. Vzhľadom na štádium rozkladu žena zatiaľ nebola identifikovaná. Obhliadajúci lekár na mieste konštatoval smrť, predbežne cudzie zavinenie vylúčil," napísala polícia. 

"Presná príčina smrti bude známa po vykonaní pitvy. Polícia vykonáva potrebné úkony k zisteniu totožnosti nebohej ženy, ako aj k okolnostiam jej úmrtia. Bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," dodali policajti. 

Viac o téme: TeloNádržPolícia Domaša
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu