Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Exministerka sa odviazala na festivale: FOTO Sakovú zobral do parády tento mladík, pozrite na tú radosť!

Saková sa zabávala na festivale Rusínov v obci Pichne. Zobraziť galériu (2)
Saková sa zabávala na festivale Rusínov v obci Pichne. (Zdroj: TASR - Ján Krošlák, Facebook/Hlas-SD)

PICHNE - Končí sa leto a s ním aj letné radovánky či ďalšie podujatia, a to čiastočne aj v dôsledku zhoršujúcej sa situácie s covidom. No ešte predtým si predstavitelia Hlasu "odskočili" na folklórny festival Ukrajincov a Rusínov v obci Pichne, kde sa miestnemu temperamentu nevyhla ani podpredsedníčka a exministerka vnútra Denisa Saková. Tú zobral "do parády" jeden z tanečníkov.

Predstavitelia Hlasu zavítali do obce na východnom Slovensku pri Snine s názvom Pichne. Pravidelne sa tam totiž uskutočňuje festival Ukrajincov a Rusínov, kde sa miestni do sýtosti zabavia s podstatnou dávkou miestnej kultúry a folklórnych zvykov.

Saková sa nechala zlákať

Dobrej nálade a miestnym zvyklostiam, zdá sa, neušla ani podpredsedníčka Hlasu-SD Denisa Saková, ktorá sa spolu so straníckymi kolegami objavila na tejto slávnosti. Ihneď si ju zobral do tanca jeden z mladých mužov v kroji. Radosť sa z jej výrazu dá doslova čítať. 

Exministerka sa odviazala na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Hlas-SD)

Pochvaľovala si množstvo temperamentu

Sakovej sa atmosféra v obci Pichne zrejme zapáčila až tak, že na svojom účte na sociálnej sieti zverejnila aj ďalšiu "tanečnú fotografiu" s mladým mužom v kroji :-)). "Zavítali sme na Východné Slovensko a mne sa opäť potvrdilo, že tu žijú šikovní, energickí a odhodlaní ľudia," písala o nedeľnom zážitku Saková. "Temperamentu tu mali na rozdávanie," dodala šťastná politička.

Viac o téme: FolklórDenisa SakováPichneHlas-SD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu