Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Belousovová to vraj môže zabaliť: Trúfol si na ňu slávny imitátor a komik Piško, kruto ho odbila!

Belousovová to Piškovi poriadne natrela. Zobraziť galériu (3)
Belousovová to Piškovi poriadne natrela. (Zdroj: TASR - Martin Baumann)

BRATISLAVA - Tak takúto ostrú reakciu zrejme nečakal ani vo svojom najhoršom sne. Reč je o známom komikovi a imitátorovi z 90. rokov Rasťovi Piškovi. Ten sa na televízii objavoval hlavne z dôvodu politickej satiry z daného, no i súčasného obdobia. Je tiež aktívny na sociálnej sieti a svoj nesúhlas dá rovno najavo - aj politikom či političkám. Tentokrát mu však karta nevyšla. Narazil totiž na bývalú prvú dámu SNS.

Konflikt nastal pod jedným zo statusov na sociálnej sieti, kde bola predmetom diskusie práve Anna Belousovová, ktorá sa roky objavovala po boku Jána Slotu z kabinetu národniarov. Piško v hustej debate zadelil: "Anna urobila pre Slovensko to, že sa z Malíkovej premenovala na Belousovovú," poznamenal Piško. Urobila tak vraj preto, aby nikto nepochyboval o jej pracovnom pozadí.

Belousovová to vraj môže
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Anna Belousovová)

Odpoveď bola krutá

To, či Piško myslel svoj výrok ironicky alebo inak satiricky je už teraz vedľajšie, pretože Belousovová si jeho slová očividne zobrala k srdcu a odpovedala rovnako vtipne. "Rasťo Piško, nepozerajte tie hlúpe americké filmy o špiónoch, lebo vám z toho začína šibať," odvetila nekompromisne Belousovová známemu humoristovi.

Anna Belousovová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR - Henrich Mišovič)

V statuse sa ešte stihla podporovateľom ironicky posťažovať, že je "v šoku". "Môžem to zabaliť. Bola som odhalená ako ruský špión! Najskôr Petrova a Baširova a teraz aj mňa. Darmo Piško nie je žiadne béčko," dodala.

Viac o téme: KomentárSociálna sieťAnna BelousovováRasťo Piško
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu