Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Očkovacia LOTÉRIA: Matovičov rezort zverejnil ďalších 25 výhercov: Ste medzi nimi?

(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Po fiasku s nedeľnajším prenosom očkovacej lotérie, je tu dobrá správa aspoň pre 25 zaočkovaných Slovákov. Ministerstvo financií zverejnilo výhercov, ktorí dostanú od 100 do 10 000 eur.

Očkovacia lotéria bola fiaskom

OČKOVACIA LOTÉRIA Zuzana prišla o rozprávkovú výhru v poslednej sekunde (Zdroj: Repro RTVS)

V nedeľňajšej očkovacej lotérii sa odovzdávajú najvyššie možné výhry, no peknú sumu môžete získať aj počas týždňa. Ministertsvo financií zverejnilo zoznam výhercov, ktorí si odnesú sumy od 100 eur až po 10-tisíc. Skontrolovať si, či nie ste medzi nimi, môžete TU

Očkovacia LOTÉRIA sa zmenila na frašku: Matej sa zľakol jačania Wisterovej! Mama skoro zinfarktovala

MInister financií Igor Matovič sľubuje, že v najbližšom prenose očkovacej lotérie budú už zmenené pravidlá. Prvý diel totiž sprevádzal chaos a zmätok, ktorí umocnili aj nepripravení a príliš nadšení moderátori, ktorí napríklad krikom vyplašili aj jedného z výhercov. 

Vláda chce aj týmto spôsobom motivovať ľudí, aby sa dali zaočkovať proti ochoreniu COVID-19. Dokopy sa rozdelí 110-tisíc cien za obdobie dvanástich týždňov. "Ceny na očkovaciu prémiu dosiahnu približne 21 miliónov eur," avizoval pri predstavovaní lotérie Matovič. Podľa odborníkov však lotéria nepresvedčí tých, ktorí sa nechcú dať zaočkovať a aj viacerí koaliční poslanci si myslia, že tieto peniaze by sa mali investovať niekde, kde je to viac potrebné. 

 

 

Viac o téme: OčkovanieLotériaVýhercoviaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu