Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najznámejší vodič mercedesu je opäť v problémoch! FOTO Blokoval sanitku, teraz po ňom pátra polícia

Boris Záhumenský sa zapísal do povedomia verejnosti svojou arogantnou jazdou. Zobraziť galériu (2)
Boris Záhumenský sa zapísal do povedomia verejnosti svojou arogantnou jazdou. (Zdroj: Foto: Facebook)

TRENČÍN - Pre niekoľkými rokmi sa stal Boris Záhumenský azda najznámejším vodičom na Slovensku. Mohla za to arogantná jazda na drahom aute, ktorým blokoval sanitku. Dnes po ňom pátra polícia pre podozrenie z ekonomickej trestnej činnosti.

archívne video

Divoká a nebezpečná jazda kamiónov pri Strečne: Za tmy v protismere, polícia žiada verejnosť o pomoc! (Zdroj: FB / HAKA)

Boris Záhumenský najprv tvrdil, že chcel záchranke pomôcť. Zapol svetlá, vytruboval a takto razil sanitke cestu. Myslel si, že ide o život. O niekoľko dní však svoj čin oľutoval a uznal, že urobil chybu. Babičke (86), ktorej prevoz do nemonicie svojou jazdou blokoval, sa prišiel ospravedlniť. "Pokladám to za morálnu povinnosť. Nemal som záujem nikomu ublížiť. Bola to moja chyba," povedal v roku 2016. Záhumenského riešila aj polícia, ktorá mu pre pochybnosti o zdravotnej spôsobilosti odobrala aj zbrane, ktoré mal v legálnej držbe.

Bezohľadného vodiča, ktorý blokoval sanitku, už rieši polícia: Vieme, aký osud ho čaká

"Nakoľko vznikla odôvodnená pochybnosť o zdravotnej a psychologickej spôsobilosti 44-ročného muža, boli mu odobraté v zmysle zákona o zbraniach a strelive zbrane, ktoré mal v legálnej držbe," vysvetlila policajná hovorkyňa Elena Antalová. "Urobil som to dobrovoľne, bol som súčinný, môžu to potvrdiť aj policajti, boli u mňa doma, odovzdal som všetky zbrane," potvrdil vtedy Záhumenský.

Dnes sa však meno Borisa Záhumeného dostalo opäť na svetlo. Polícia po ňom pred dvoma dňami vyhlásila pátranie. Záhumenský je podozrivý z ekonomickej trestnej činnosti. 

Boris Záhumenský
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Minv)

 

Viac o téme: SanitkaPátraniePolícia Boris Záhumenský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu