Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nezvestný Tibor: Objavili ho v potoku!

Telo mladého muža našli v Šúrskom potoku medzi Vajnormi a Čiernou Vodou. Zobraziť galériu (2)
Telo mladého muža našli v Šúrskom potoku medzi Vajnormi a Čiernou Vodou. (Zdroj: Nový Čas)

VAJNORY - Našiel sa mŕtvy mladík! Polícia včera zo Šúrskeho potoka pri Čiernej Vode vytiahla nehybné telo. Všetko nasvedčuje tomu, že ide o nezvestného 25-ročného Tibora Baláža. Nový Čas sa ešte včera snažil pomôcť zúfalej matke pri jeho hľadaní. Žiaľ, pri nehybnom tele našli doklady aj mobil hľadaného mladíka.

Tibor Baláž (25) bol nezvestný od 25. januára. Mladíka naposledy videli na Račianskom mýte, kde si po práci zvykol posedieť s kamarátom Ľubošom (45). Polícia začala po ňom pátrať, no neúspešne. Nezvestného sa zúfalo pokúšala nájsť aj Tiborova matka Tatiana s dcérou Jarkou (20). Nespali, nejedli, stále dúfali. Ich nádej sa však začala rozplývať po tom, čo včera zo Šúrskeho potoka vytiahla polícia telo mŕtveho mladíka. Doklady, mobil a peňaženka, ktoré mal pri sebe, nasvedčujú, že ide práve o hľadaného Tibora. Súdny lekár na mieste nevedel určiť, či išlo o násilnú smrť.

„Nie som schopná teraz o tom hovoriť,“ povedala vzlykajúca matka Tatiana Balážová (46). Nehybné telo náhodne objavil v potoku muž, ktorý na brehu potoka vypaľoval trávu. Potok sa nachádza len pár metrov od konečnej zastávky nočného spoja č. 53. „Telo ležalo vo vode asi dva týždne, obeť nebolo možné identifikovať podľa tváre. Výsledky určí až súdna pitva,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Dáša Kollárová. Okolie miesta nálezu včera podrobne prehľadávali. Ako dodala hovorkyňa, polícia začala prípad vyšetrovať ako ublíženie na zdraví.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu