Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

ŠOK Čo sa to zase deje? V dome ministra vnútra Romana Mikulca zasahujú policajti!

V Mikulcovom dome majú zasahovať policajti!
V Mikulcovom dome majú zasahovať policajti! (Zdroj: Topky - Maarty)

BRATISLAVA - Tak toto sme tu ešte nemali. Zdá sa, že Slovensko sa po nepokojoch na pôde NAKA či inšpekcii SIS dočkalo ďalšieho šokujúceho prípadu. Už aj v dome samotného ministra vnútra majú v týchto chvíľach zasahovať policajti s tým, že na miesto už prišiel aj sám šéf rezortu! Vysvitlo však, že nejde o žiadnu vážnu policajnú akciu ale len o falošný poplach, a to doslova.

Aktualizované 17:40

Minister vyzýva na sociálnej sieti médiá, aby "nerobili paniku". "Spustil sa mi doma alarm. Žiadny zásah sa nekonal. Na miesto operatívne dorazili policajti, aby skontrolovali situáciu vzhľadom na to, že som ako minister vnútra chránenou osobou. A ďakujem im za skvelý prístup, ako som im poďakoval osobne aj priamo na mieste," napísal v reakcii na medializovanú udalosť Mikulec.

Informáciu vo svojom televíznom spravodajskom bloku priniesla verejnoprávna RTVS. Na mieste zásahu v Devínskej Novej Vsi sa malo nachádzať aj niekoľko policajných áut. Neskôr na miesto zásahu, a teda do vlastného domu prišiel už aj samotný minister Mikulec.

Denník Nový Čas tvrdí, že v dome sa mal falošne spustiť alarm, kvôli čomu na miesto okamžite prišli policajné zložky.

Viac o téme: DomZásahPolícia Roman Mikulec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu