Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obrovská rana zobudila v noci Bratislavčanov: FOTO Totálna spúšť na mieste činu! Nové informácie od polície

Fotografia  z miesta výbuchu Zobraziť galériu (2)
Fotografia z miesta výbuchu (Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Polícia sa aktuálne zaoberá krádežou peňazí z bankomatu, ku ktorej došlo v stredu skoro ráno v Bratislave. Informoval o tom Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Bratislavčanov totiž v skorých ranných hodinách zobudila rana ako po výbuchu. Tí najskôr netušili, čo sa deje, no po prvom rannom zábere na ulicu bolo všetko jasné.

"V stredu krátko pred štvrtou hodinou rannou sme prijali na linke 158 oznámenie o poškodení jedného z bankomatov a následnej krádeži peňazí z neho, k čomu malo dôjsť na Drieňovej ulici v Bratislave," spresnil Szeiff. Podľa našich informácií malo k výbuchu dôjsť okolo pol štvrtej ráno.

Ako uvádza polícia bratislavského kraja na Facebooku, škoda bola predbežne vyčíslená na 130-tisíc eur. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II začal v súvislosti s incidentom trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci v súbehu s trestným činom krádeže. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. 

Obrovská rana zobudila v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky)

Viac o téme: ZlodejiKrádežBankomatBankovkyTrestný čin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu